| Dominicc a întrebat:

Despre transfer de bani.
Mi-a trimis cineva din R Moldova niste bani prin Western Union, azi i'a pus la banca pentru mine. Eu sunt din Rm Valcea.

Intrebarea este, pot ridica si maine bani? sau trebuie neaparat azi?
Inca ceva, am vazut ca sunt multe puncte Western Union prin orase, se pot ridica de la oricare din acele puncte? sau trebuie direct la banca centrala?

Am acel nr de control, numele.

Muntumesc

Răspuns Câştigător
| LucianStroe a răspuns:

Daca tot ti i-a trimis prin Western Union, care e un serviciu scump, du-te si-i ridica azi, altfel e pacat. Desigur si maine ii poti lua, dar intrebarea e de ce folosesti un serviciu urgent cand nu e ceva urgent?

Da, ii poti lua de la orice punct Western Union.

5 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Poti sa ii ridici cand doresti si de unde doresti.

| LucianStroe a răspuns:

Si apropo... de cand au ajuns cei din R. Moldova sa ne trimita noua bani? laughing)

| TheBlisterExists a răspuns:

Se poate ridica suma de la oricare punct Western Union.
Destinatarul trebuie sa aibă peste 18 ani si să deţină act de identitate valid.
Destinatarul trebuie să prezinte Numărul de control pentru transfer de bani - Money Transfer Control Number (MTCN) corect.

Pe site-ul de la WU nu se precizeaza daca poti sau nu sa iei banii in alta zi.

| Dominicc explică (pentru LucianStroe):

E urgent oarcum happy

Are taxa mai mica la Westenr decat prin alta banca, ii lua undeva la 40 euro pe transfer, asa ca aici i-a luat 7 euro. Mi-a trimis ca plata a unor servicii de grafica.

Multam

| IAmTheLegendary a răspuns:

Buna! Si eu sunt din Rm.Valcea,si mamei mele i-a trimis inste bani prin Western Union, poti sa te duci si maine, dar iti trebuie niste chestii.Trebuie sa ai peste 18 ani..Si da, poti ridica de la orcare Western Union. Daca ai treaba azi in oras, poti sa te duci azi, sau daca nu ai chef azi, du-te maine! Sper sa te ajut putintel si sa am si eu pe aici pe colo o fundita :*