| samysamy a întrebat:

Din nou eu laughing Vreau sa stiu daca prin plata ramburs pot deschide coletul inaintea achitarii acestuia pentru a m asigura ca,,, continutul este cel corespunzator.

Răspuns Câştigător
| unknownn a răspuns:

Pai nu dai milioane, cel mult 30 de lei, ti-l aduce in 48 de ore maxim.

9 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Depinde prin ce curier il trimite.

| samysamy explică (pentru unknownn):

Pai plata ramburs e prin posta!

| danamihaela95 a răspuns:

Nu se poate deschide coletul inainte de a plati.e ca si cum ai fi la magazin si cumperi ceva.nu poti sa desfaci o punga de cipsuri sa le gusti si dupa aia sa le platesti.

| danamihaela95 a răspuns:

Chipsuri*

| unknownn a răspuns (pentru danamihaela95):

De fapt, se poate deschide, dar nu la posta, prin fan curier de exemplu il poti deschide. Daca nu stii nu raspunde ca induci omul in eroare.

OK bun... dar atunci prin fan curier cum se face? este la fel ca si plata ramburs sau costa in plus? din cate stiu eu fan curierul aduce coletul acasa si va fi mai scump.Si sincer coletul meu nu valoreaza o avere ca sa fiu dispus sa dau milioane pe el thinking Iti multumesc mult ca mi-ai raspuns totusiwinking

Ar fi super ok asa! Deci sa coste aprox 30 lei si sa pot si verifica coletul! super am sa ma interesez despre tema sa fiu sigur mersi mult! Iit dau fundabig grin

| cosmyna1 a răspuns:

Si ce poti face daca ce ai primit nu e ce ai comandat?

| samysamy explică (pentru cosmyna1):

Nimic ce sa faci? Da am inteles ca prin fan curier e mult mai bine (paltesti o taxa putin mai mare, cam 10 lei in plus) si poti deschide coletul sa verifici! nu stiu daca e adevarat