Fa un tatuaj care inseamna ceva pentru tine cu adevarat, si, ca sa nu afle, te machezi.
Hei! Tu! Da, tu! Ai incredere in tine si nu mai lasa toate fetele sa te schimbe ca pe niste sosete murdare. Sunt fata si nu inteleg de ce alte fete fac asta! Legat de tatuaj- ai putea sa iti faci o cruce sau o inima rupta(avand in vedere ca ai o poveste mai trista de fel) sau bani/diamante. Asta e idea mea...ai zis ca vrei ceva micut=) poti sa tii le faci pe mana si daca te prind ai tai, le zici ca vrei si tu sa fii respectat si ca toti din clasa de la tine au tatuaje si tu erai singurul care nu aveai. Cu chestii de astea ii fraieresti mai mult ca sigur. Bafta si succes in fete si bani
Fecior, daca întrebi niște străini pe net despre cum ar trebui sa arate tatuajul pe care TU ti-l dorești si care vrei sa aibă o semnificație pentru TINE, trecând peste ironia situației... poate e cazul sa mai astepti?
Nu trebuie sa îți faci tatuaje dacă nu stii ce vrei sa pui pe piele…pana la urma e permanent… te gândești la asta? Pielea ta o sa fie mazgalita pana la moarte. Așa ca atunci când o sa te întrebe lumea: ce înseamnă tatuajul tău… tu o sa spui… pai așa mi-a zis unu de pe TPU sa pun diamante… singurul tatuaj pe care l-as face vreodată ar putea fi cu Hristos… pentru ca m-a ajutat, dar nici de asta nu sunt sigur… oare e atat de important, ma gândesc! Pielea mea nu e o bucata de ziar… poate peste 2 ani o sa-mi piară cheful sa văd mazgalitura asta pe mine…
Nu mai spune mie de Dumnezei, ca eu sunt ateu nu cred in nimic! Gen caut un tatuaj mic care sa aiba o semnificatie!
Pune ceva ce adori, ce iubești. Pune-ți o poza cu sora-ta, frate-tău. Ceva memorabil.