| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare! Vreau idei de tatuaje cu semnificatie, vreau sa imi fac ceva mic!
Sa va spun chestii despre mine ca sa ma puteți ajuta sa imi gasiti tatuaj!
Păi am 19 aproape 20 de ani sisunt nascut pe 14 mai 2002!
Pai de la 7 ani am o poreclă de manelist de care nu mai pot scapa decat daca plec din oras, mereu am fost criticat după aspectul meu fizic adică ca sunt inchis la piele(Insta nyoentox2002 dacă vreti sa vedeti cum arăt), se faceau glume proaste despre mine si am suferit foarte mult, nu prea am avut noroc la fete, anul trecut în clasa a12a m-a ranit o boboaca de a 9a si de un an o urasc ca s-a jucat cu sentimentele mele dand sperante false, apoi m-am combinat ca o fată din clasa de la ea cu 1 an mai mică ca mine, si nu am putut sa o iubesc, iar apoi duoa ce m-am despart fata aia iar mi-a dat sperante false si tot asa, am plans după ea, am vrut să mă distrug din cauza ei!
Si am inceput sa nu mai am încredere in nimeni, acum dupa ce m-am ranit fata asta parcă m-am schimbat m-am făcut obsedat de bani si ca banii sunt totul si nu poti să faci nimic fără ei!
Am inceput sa nu mai am incredere in nimeni si ca mereu ma simt singur!
Ce tatuaj sa imi fac?
Si ce pot face sa nu afle parintii de tatuaj?

10 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Fa un tatuaj care inseamna ceva pentru tine cu adevarat, si, ca sa nu afle, te machezi.

| Strwberrs a răspuns:

Hei! Tu! Da, tu! Ai incredere in tine si nu mai lasa toate fetele sa te schimbe ca pe niste sosete murdare. Sunt fata si nu inteleg de ce alte fete fac asta! Legat de tatuaj- ai putea sa iti faci o cruce sau o inima rupta(avand in vedere ca ai o poveste mai trista de fel) sau bani/diamante. Asta e idea mea...ai zis ca vrei ceva micut=) poti sa tii le faci pe mana si daca te prind ai tai, le zici ca vrei si tu sa fii respectat si ca toti din clasa de la tine au tatuaje si tu erai singurul care nu aveai. Cu chestii de astea ii fraieresti mai mult ca sigur. Bafta si succes in fete si banihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu un lup, lupul singuratic.hee hee

| RoCkKiD a răspuns:

Fecior, daca întrebi niște străini pe net despre cum ar trebui sa arate tatuajul pe care TU ti-l dorești si care vrei sa aibă o semnificație pentru TINE, trecând peste ironia situației... poate e cazul sa mai astepti?

| AndreiGaneapefacebook0 a răspuns:

Fa ti un tatuaj draGuta!

| AndreiGaneapefacebook0 a răspuns:

Fa ti un tatuaj draGuta! sau cu
Florin Salam

| HelpingHands a răspuns:

Nu trebuie sa îți faci tatuaje dacă nu stii ce vrei sa pui pe piele…pana la urma e permanent… te gândești la asta? Pielea ta o sa fie mazgalita pana la moarte. Așa ca atunci când o sa te întrebe lumea: ce înseamnă tatuajul tău… tu o sa spui… pai așa mi-a zis unu de pe TPU sa pun diamante… singurul tatuaj pe care l-as face vreodată ar putea fi cu Hristos… pentru ca m-a ajutat, dar nici de asta nu sunt sigur… oare e atat de important, ma gândesc! Pielea mea nu e o bucata de ziar… poate peste 2 ani o sa-mi piară cheful sa văd mazgalitura asta pe mine…

| nyoentox2002 explică (pentru HelpingHands):

Nu mai spune mie de Dumnezei, ca eu sunt ateu nu cred in nimic! Gen caut un tatuaj mic care sa aiba o semnificatie!

| nyoentox2002 explică (pentru AndreiGaneapefacebook0):

Urasc manelele si manelistii!

| HelpingHands a răspuns (pentru nyoentox2002):

Pune ceva ce adori, ce iubești. Pune-ți o poza cu sora-ta, frate-tău. Ceva memorabil.