| Maria203 a întrebat:

Este Wish un site sigur? De ce sunt toate produsele in momentul acesta la reducere, cu preturi mult prea mici. Imi este frica sa comand de pe acest site.
Este aliexpress mai sigur?

7 răspunsuri:
| AlleXuSS a răspuns:

Buna Nu recomand sa faceti achizitii pe wish!
aliexpress este mult mai sigur!

| Pilif4Ace a răspuns:

Dupa parerea mea este sigur. Preturile sunt asa de mici pentru ca transportul nu se mai plateste intreg, dar din cauza asta produsele pot ajunge dabii peste o luna. Daca vrei sa cumperi ceva de acolo nu uita prima data sa te uiti la review uri. Bafta!

| AlleXuSS a răspuns (pentru Pilif4Ace):

Din contra mai bine platesti putin mai mult pentru transport decat sa platesti putin si sa te bucuri ca iesi mai ieftin dar te alegi cu un produs care e de proasta calitate crede-ma am mai bine de 10 comenzi facute pe wish(si m-au dezamagit unele produse si am renuntat sa mai iau de la ei) si mai bine de 30 pe aliexpress happy

| Furnicuta000 a răspuns:

Sunt preturi mici pentru ca nu arata ca in poze (in cazul hainelor cel putin). Vin niste carpe pe care nici in casa nu le poti purta. Dar e bun pentru maruntisuri gen rechizite, accesorii sau lucruri pentru bucatarie si casa. Unele chiar si frumoase si ieftine. Wish si Ali sunt acelasi lucru.

| Nonolita a răspuns:

Vezi ca toate expeditiile din China au fost oprite din cauza virusului. S-a spus la stiri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, mai intai ca sa iti raspund la intrebare, ai putea zice ca e un site pentru "maruntisuri", gen accesori, cum zicea cineva, pentru acest tip de produse te asigur eu ca e sigur, eu ce am vazut in aplicatie am si primit. La haine sau lucruri mai costiaituare, nu imi pot da cu parerea.
Si ca sa stii, nu am crezut pana am vazut, dar pot sa zic sincer ca e cel mai bun site de comenzi din china care ofera ramburs. Daca sesizezi ca nu a ajuns comanda in timpul limita, iti poti rambursa bani in aplicatia, instat, chiar ii primesti instant sau inapoi pe card sau cu ce ai platit, iti zice ca iti primesti bani inapoi in maxim 2 saptamani, eu am cerut ramburs la vreo 4 produse, la fiecare am primit bani inapoi in cont dupa cateva zile. Deci nu mi-a venit sa cred. Si am comandat de inca 4 siteuri, gen aliexpress, si de fiecare data a trebuit sa le trimit mesaje de cel putin e ori ca sa inceapa un proces de rambursare.

| MihaelaDart a răspuns:

Am facut comenzi pe Wish si mi-a venit comanda intr-o luna si jumatate. Am dat-o la plesneala sa vedem daca ajunge.
Asa cum sunt toate site-urile de acest gen, chinezesti, trebuie sa te uiti la recenzile cumparatorilor care au si fotografii. Banii se pot recupera daca folosesti Paypal, care este cel mai recomandat ca si plata.