| Etro a întrebat:

Exista posibilitatea sa îmi fac un card de adolescenți prin telefon? Trebuie sa stau 14 zile in carantină și am de plătit urgent o factura la telefon.

6 răspunsuri:
| Romeo16101 a răspuns:

Card bancar de la bancă, nu nu poți decât dacă te duci direct la banca, dar în schimb îți recomand să folosești revolut, creaza-ti un cont revolut, solicita-ti cardul că îți va veni prin posta, roaga-ti un prieten sa îți trimită bani pe revolut, și plătește.ti factura, e singura posibilitate. Sau pune pe altcineva să îți plătească factura.

| Etro explică (pentru Romeo16101):

Dar costă ceva? Dacă sunt în carantina poate veni să mi-l aducă?

| JicaContra a răspuns (pentru Etro):

In carantina poti primi pachete, binemercic, le aduc la usa si apoi le iei, nu esti la inchisoare, cat timp se respecta regulile de igiena

insa problema la tine e ca la asa un card NU poti sa bagi bani in el decat de pe alt card, sau prin transfer bancar, ori daca aveai solutiile astea iti plateai abonamentul direct asa, fara nici un revolut

asa ca, daca ai un prieten cu bani pe card, poti sa il rogi sa iti plateasca el abonamentul

Bula
| Bula a răspuns:

Ai doua variante:
1. Suna la firma ta de telefonie, explica-le ca esti in stare de carantina si, ca urmare, nu poti achita factura curenta, soliciti o amanare a platii - dar sa nu te deconecteze!
2. Roaga pe cineva (ruda sau cunostinta) sa-ti achite factura, iar dupa ce iesi din carantina le platesti imediat banii inapoi.
Careva din cele doua variante sigur te va rezolva.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu exista aceasta posibilitate, avand in vedere ca minorii peste 14 ani pot obtine card doar mergand la banca insotiti de un parinte sau alt reprezentant legal.
Plata facturii tale de telefon o poate face orice persoana, trebuie doar sa mearga cu factura telefonica la orice punct de plata.

| Violleta2022 a răspuns:

Cardul bancar se face numai la banca, mergand in persoana, cu unul din parinti, fiindca ai doar 14 ani.
Copii de 14 ani nu au facturi de platit, asta este treaba parintii lor, care o pot achita cu bani numerar sau cu cardul lor.