Da. Cauți ce carte vrei sa citești apoi cauți titlul cărții pe google alaturi de " free pdf".
Eu recomand David Barla o sa-ti trimita emailuri cu ingineri finaciare si castiguri de o sa te plictisesti.
Gandire de sarac ) daca tu castigi 700 de lei saptamana asta nu-i cheltui ca prostu pe toti sambata si duminica daca te duce mintea faci cumva ca banii aia sa-ti aduca si mai multi bani ca sa nu mai fi nevoit sa muncesti tu trebuie sa faci bani sa munceasca pentru tine. Sper ca n-o sa aud gandirea aia de roman prost pai de ce muncesc daca nu-i cheltui sau aia cu o viata avem..pai tocmai ma ai o viata de ce sa muncesti ca prostu 8 ore pe zi pana la 60 de ani ca dupa sa iei o pensie.De ce sa nu folosesti mintea ca in loc sa iei 100 de lei pe zi dupa ce ti-ai consumat 8 ore nu mai bine te duci naiba si iei cel mai puscarie bax de apa de ala la 4 lei si vinzi sticla cu 3 lei bucata in mijlocul orasului? Si faci asta toata ziua pai smr daca te duci in mijlocul orasului pe caldura asta faci mai multi bani intr-o zi decat faci intr-o saptamana.Dar na romanului ii place confortul de ce sa se chinuie putin de ce sa gandeasca.De fapt am uitat ca suntem in Romania tara in care unu daca e bogat automat e hot a avut noroc sau i-a dat ma-sa si incep saracii sa-l injure sau sa bage scuza tipic oricum nu iei bani cu tine cand mori iar daca e destept vin toti prosti sa-l contrazica ca asa se intampla.Deci du-te vere si lasa tocmai ce am zis mai sus fata asta vrea sa nu fie ca toata lumea sa munceassca pe 2 lei vrea sa evolueze si vi tu un neica nimeni sa o tragi inapoi tipic Romanului.
Eu n-am zis nimic de 700 de lei pe saptamana.
Am presupus ca are casa, masina si castigă 2000 de lei pe saptamana.