Exista asa ceva! :O Nu cred... NUNU, cel putin nu in limba romana! Mai mult ca sigur nu exista!
A...si vad ca o tineti intruna cu soarele asta! Cum puneti voi ma rog soare la singular feminin?
Cuvant cu singular masculin si plural feminin stiu. Stiam si invers dar am uitat.
@Adelina, ma grabisem. Mi-am dat seama dupa ce prostie am zis. Se mai intampla. Mea culpa! Bagati cu stupidu
Mai, nu are importanta ca multi nu au stiut. Macar unii au incercat. Nu doar s-au amuzat. Asta e scopul site-ului. E sa ajuti, nu sa te amuzi. Eu nu eram sigur daca e doua fragi sau doi fragi. Dar cuvantul fraga exista in dictionar Oliana. Nu ma poti condamna pentru o greseala care nu e lamurita in dex. Poti sa te uiti. Este prezentata aceasta informatie ambiguu. Macar am vrut sa ajut. Rusine!
Nu are importanta ca multi nu au stiut. Macar unii au incercat. Nu doar s-au amuzat. Asta e scopul site-ului. E sa ajuti, nu sa te amuzi. Eu nu eram sigur daca e doua fragi sau doi fragi. Dar cuvantul fraga exista in dictionar Oliana. Nu ma poti condamna pentru o greseala care nu e lamurita in dex. Poti sa te uiti. Este prezentata aceasta informatie ambiguu. Macar am vrut sa ajut. Rusine!
Bun...pe cel/cea care a dat stupid si cei care"mor de ras" ii rog frumos sa dea si un click pe dex online sa vada definitia cuvantului "fraga" apoi mai vorbim...
Aa?!? Doi curci? Parca era o curca, doua curci(la femenin ambele, se refera la femela curcanului) si un curcan, doi curcani!
Dar daca a zis femeia...:-J o fi sanatoasa?
A si explicat de ce este astfel?
Marynadelina te corectezi. O oaua-doi oi(sau oaie)... Ca sa se potriveasca cerintei
A zis ciineva un soare doi sori si profa a zis ca soare nu are plural...
Deci va spun ca ne-a tocat la cap cu asta si nu vrea sa ne zica, cica sa cautam noi si o sa gasimCel care gaseste ala primeste un plus sau nu stiuce draq...
Gata. ne-a zis azi la scoala
o curca doi curci...
nu ma gandeam la asa ceva, eu credeam ca era o curca doua curci acum nu stiu
deci nu a stiut nimeni
Daca era singular gen masculin si plural gen feminin...era cuvantul "penis", dar nu e...
Nu cred ca exista deoarece plurarul unui cuvant vine de la singularul cuvantului numai ca sunt mai multe sau mai multi.
Ex:
o carte, doua carti-la plural sunt mai multe carti, la singular este decat o carte
o masina, doua masini-la plurar sunt mai multe masini, la singular este decat o masina