| Girly97 a întrebat:

Fiți buni și ajutați o tânără care nu se descurcă, faceți o faptă bună de sărbători: oricând primesc bani de la cineva care are cont la BT în loc să văd IBAN-ul cum este și normal la detalii încasare OP în BT24 Nobile Banking văd o serie de cifre care începe cu 264 pe care nu le înțeleg deloc. Am primit mai mult decât era stabilit de la cineva și fără IBAN nu am posibilitatea să returnez suma în plus. Dacă mă poate ajuta cineva cât mai repede aș aprecia. Mulțumesc!

9 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Poate a vrut sa iti ofere mai mult.

| VulpoiulFoxy a răspuns:

Ce fel de servicii ai oferit pentru suma respectiva?

poate a fost bonus

| Girly97 explică (pentru Sophieka):

Era vorba despre un cadou din partea cuiva azi de ziua lui de nume si din greseala mi-a trimis 55lei in loc de 54lei pentru pranz, stiu ca este o diferenta de doar un leu insa vreau sa fiu corecta ca sa am parte numai de lucruri bune.

| king5151 a răspuns (pentru Girly97):

Cred ca glumesti

| darrio2007 a răspuns (pentru Girly97):

„Era vorba despre un cadou din partea cuiva azi de ziua lui de nume" Nu inteleg. Ti-a trimis bani pentru un cadou de ziua lui?
Cred ca ai luat-o pe aratura, nu e prima ta intrebare fara logica.

| Girly97 explică (pentru darrio2007):

Ne-a rugat sa facem o comanda la Mc si sa ii scriem cat este totalul. Asta era tot.

Am inteles acum. Nu-ti bate capul pentru un leu. Il poti da cand va intalniti, daca tot te framanti atat.

| Girly97 explică (pentru darrio2007):

Am fost neclară mai devreme și îmi cer scuze. Nu îmi bat capul doar că vreau să fiu corectă

Ok. Accept scuzele. Iti voi raspunde de atatea ori cat vei avea nevoie de ajutor. O zi placuta in continuare!