| GaNgSty a întrebat:

Funda!
Am 16 ani sunt in clasa 10 si vreau neaparat sa am un job stabil! nu am nici o calificare vreau ceva dupa scoala.
Ce imi recomandati?
Cele mai multe sugestii =

11 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Depinde de profilul la care esti... poate te angajezi ca ajutor de ospatar...la vara. Crede-ma ca ma aflu si eu in aceeasi situatiewinking

| geopunct a răspuns:

Angajeaza-te la mc. Este foarte ok,iti alegi singur zilele de lucru. Ai un salariu destul de ok. Plus ca daca treci de anumitele "grade" de lucru, salariul se mareste. Daca nu ai studiile terminate, e cam greu sa gasesti un job mai bine platit. Succes!:*happy

| blbalblalba a răspuns:

Mai eu am o vara care munceste de la 16 ani si uite azi are aproape 22... muncea la un bar... sau vezi ca sunt multi care cauta fete de 15+ care le pot fi " secretare " doar le strangi dosarele si le faci curat prin birou
big grin bafta smug

| bianca a răspuns:

Buna!
poti deveni reprezentant avon.

Avonul s-a schimbat mult, sunt discounturi pana la 40%
Daca esti din Bucuresti poti deveni lider si se castiga si mai mult

idul meu de mess e bianca. avonromania1@yahoo.com

iti dau mai multe detalii acolo happy

| ioanionel a răspuns:

Poti deveni reprezentanta Lady's sau Margo Cosmetics gasesti detalii aici: http://www.ladys.wgz.ro si http://www.margocosmetice.wgz.ro id-ul meu e ioan_ionel

| CosmicKarma a răspuns:

Baga-te la o shawormarie, de-abia astept sa te atentionez ca vreau mai mult usturoi...

| TheAce a răspuns:

Convingeti liceele din roas sa-si organizeze balurile prin noi (superclassevents -detalii pe privat sau pe face3book: Tudor A Ursente) si primesti pentru fiecare liceu convins de la noi 100 de euro. Cum suna?

| Camy22 a răspuns:

Poti deveni reprezentant Oriflame. Comisionul este cuprins intre 23%-40% si incepe de la 50 lei pret pe catalog.
50-249.99 lei - 23% comision
250-499.99 lei - 30% comision
peste 500 lei -40% comision
Poti sa devi reprezentant la mai multe firme, si sa castigi mai multi banuti.
Eu sunt reprezentanta la Oriflame de 2 ani si castig chiar bine. Te poti inscrie si tu, dupa care la randul tau sa iti inscrii alti recruti si sa iti cresti veniturile. De la fiecare recrut inscris de tine poti sa primesti 3% din valoarea facuta de el, iar la mai multe persoane inscrise de tine poti sa cresti in "grad". la inceput esti recrut, dupa inscrierea a minim 2 persoane este coordonator, dupaceea director, gold director si tot asa. Daca doresti sa te inscrii baga id'ul m.camiii@yahoo.com

Răspuns utilizator avertizat
| TheAce a răspuns (pentru ProPimp):

Nu ai inteles...dar nu ma mirhappy

| TheAce a răspuns (pentru TheAce):

Ideea e asa. Noi avem un onorariu de 400 de E in care intra: proiectul in sine, promovarea lui, sonorizare profesionala si pregatirea bobocilor+ prezentare evenimentului+ proiect de sponsorizare. Deci noi practic iti aducem cateva mii de euro ''in casa''. N-avem noi nicio treaba cu biletele. Noi doar oferim niste bani celor care ne recomanda. Incearca sa nu mai vorbesti in plus daca esti pe langa. O zi buna! Ps: la evenimentele noastre vin minim 1500 de persoanehappy