| Andreutzaaandreea a întrebat:

Hei! as vreau si eu niste sugestii pentru cum as putea sa fac niste bani, dar sa nu imi ocupe nici foarte mult timp tinand cont ca am 17 ani si am mult de invatat + meditatii.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Invata singur, renunta la meditatii si in felul acesta vei castiga o groaza de bani.

| Andreutzaaandreea explică (pentru neutrino):

E vorba sa am bani mei, daca renunt la meditati or sa fie bani parintilor si in plus nu am cum sa renunt tinand cont ca sunt meditatii pentru facultate

| neutrino a răspuns (pentru Andreutzaaandreea):

La ce materii faci meditatii?

| Andreutzaaandreea explică (pentru neutrino):

La biologie si chmie...nu are asta asa mare importanta la ce fac meditatie

| neutrino a răspuns (pentru Andreutzaaandreea):

Ba da, si fara intentia de a te supara, aceste materii nu se preteaza pentru meditatii, se pot invata la scoala, si inca foarte bine. Daca tu ai fi invatat la scoala, atunci sunt sigur ca parintii tai ar fi fost incantati ca o buna parte din acesti bani sa-ti revina tie. Crede-ma ca stiu ceea ce inseamna o meditatie si cand trebuie aceasta facuta. In conditiile date de tine, nu ai cum sa faci rost de bani, decat tot de la parinti. Probabil ca doresti sa dai la medicina: ai grija ca nu iti poti permite sa dai rateu, dupa atatia bani dati de parinti pe meditatii. Cu speranta ca mi-ai iertat interventia mea, fara sa-mi ceri parea, eu iti urez o zi buna!