| AndreeaC78 a întrebat:

Hei.Cum aș putea proceda la un interviu de angajare în momentul în care mi se adresează întrebări legate de ultimul meu loc de muncă având în vedere că în actul de încetare scrie că eu lucram 8h cu un salariu mult mai mare față de realitate unde lucram 10 h cu un salariu apropiat de minimum pe economie.Ar trebui să mint noul angajator și să îi spun ce scrie acolo sau să fiu sinceră și să îi spun realitatea chiar dacă poate nu va înțelege/crede?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AndreeaC78 explică (pentru TornadoIDS):

Da.Nu am zis nimic pentru ca am lucrat intr-o televiziune si erau multe probleme acolo.Nu am vrut sa intru in probleme.Mersi de raspuns (:

| adryang78 a răspuns:

Nu este niciodată o idee bună să minți un potențial angajator. Bine, nu e o idee bună să minți în general. laughing
Spune-i exact care este realitatea. N-are de ce să te judece pentru că ai lucrat în condiții mai proaste decât scrie în acte.
Apropo, de la fostul angajator ar fi trebuit să primești o adeverință de venit, care ține loc de carte de muncă. Acolo ce scrie?

| Smmo a răspuns:

Buna, salariul este confidential, nu ar trebui sa raspunzi la aceasta intrebare la interviu, iar daca totusi ii spui o suma, in nici un caz nu trebuie sa intri in detalii din astea. Probabil ca o sa te intrebe de ce ai plecat de acolo, gaseste si tu alt motiv, ca sigur sunt mai multe. Distanta fata de casa, mediul de lucru, programul...