| Pe_Viata_Anonim_1994 a întrebat:

Hei Tpu.Am 13 ani si m-am saturat sa stau toata ziua dupa banii parintiilor.Stiti cumva cum as putea face bani? Stiu ca suna putin cam neok.Parintii mei au bani....nu sunt saraca sau ceva, dar pur si simplu imi spun ca nu merit, ca trebuie sa muncesc pentru ei si tot asa.Am auzit ca pot face site-uri pe bani, dar cine ma plateste laughing? Vreau raspunsuri serioase happy

8 răspunsuri:
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Pentru inceput: ar trebiu sa incetezi sa te saruti toata ziua pe banii parintilor! ups. ai vrut sa scrii "saturat" si eu am citit gresit?!

| minrest a răspuns:

Forta ta de munca valoreaza foarte putin acum, daca vrei sa meriti ce ai, pregateste-te ca sa poti castiga destul peste zece ani, sau mai mult. Pe cel ce a raspuns inaintea mea nu are rost sa te superi, este un fost securist libidinos, nu se poate abtine sa se dea la fete pe net.

| Ssssmokin a răspuns:

Daca te pricepi la ceva, orice sau..., poti incerca freelancer.com.
Daca cunosti pe cineva poate te ia el/ea la munca, cel putin cu ziua. Angajare iti poti face doar de la 16 ani.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te ai sărutat?

| Pe_Viata_Anonim_1994 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Saturat* oamenii mai gresesc

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Pe_Viata_Anonim_1994):

A fost doar o gluma si sigur ai observat

| alessia5158 a răspuns:

In legatura cu banii, parintii tai au dreptate --- banii se castiga muncind! La 13 ani ai, deja, doua "locuri de munca" perfect legale : unul la scoala si altul acasa.Altele care sa fie si legale, nu exista!

p.s. Daca nu muncesti nici la scoala, nici acasa, banii nu-ti vor pica din cer!
Spor la munca si castig pe masura!