| UchihaShisui88 a întrebat:

Hei TPU am o intrebare interesanta laughing de la un timp am auzi lucruri de genul, nu fi trista ca nu ii place de tine, o sa ai si tu pe cineva sau stai calm/a persoana potrivita vine la momentul potrivit, dar acum vine intrebarea de fapt, cunosc persoane de 30 de ani sau 60 de ani care sunt singure de o viata, la ei de ce nu a venit acea persoana potrivita? are rost sa credem in vorbe si sa asteptam?

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Exista persoane care aleg sa ramana singure pentru tot restul vietii--- fie pentru ca asa se simt bine, fie ca au un motiv. De aceea la ei, precum spui,"nu a venit acea persoana potrivita"! Ei, nu cauta, nu fac niciun efort in acest sens.

Spre deosebire de aceasta minoritate, majoritatea persoanelor aleg sa traiasca alaturi de un partener de viata.Acestea vor CAUTA ---- nu vor ASTEPTA sa le "pice para malaiata"(in gura lui Natafleata, asa cum zice un proverb!).

Asadar, consolatiuni in genul" o sa ai si tu pe cineva sau stai calm/a persoana potrivita vine la momentul potrivit" sunt spuse unui Natafleata!

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ne da o speranta sa speram fara speranta nu am putea trai asa ca e bine sa gandim rational tu ca fata cred ca ai sanse mari sa fii cu cineva indiferent de cum arati pe cineva vei gasi

| ShadowOnMyRainbow a răspuns:

Nu cred ca persoana potrivita vine si trage de tine pana iti dai seama.Ea poate veni si tu nici sa nu iti dai seama iar apoi sa plece.Si nu cred ca in lumea asta un singur om e potrivit.Dar daca cineva nu te place, nu il poti obliga. Poti astepta un timp, lucrurile se pot schimba.Ideea e sa nu astepti pe nimeni si nimic, sa cauti pana gasesti.

| UchihaShisui88 explică (pentru RAY):

Baiat -.-

| RAY a răspuns (pentru UchihaShisui88):

Acuma traim intro lume libera daca sta sa te gandesti rational suntem 7 mld 3, 5 sunt femei hai a luam doar ue cate milioane de femeii sunt una doar tot o sa-i placa de tine, gandeste-te ca ca tine mai sunt persoane nu suntem asa super unicati, sunt persoane ca tine de sex opus, nu uita in lumea asta totul se invarte in jurul baniilor numai te gandi atata la love cu banii o cumperi si pe aia cu un bmw sa vezi ce iubit vei vi

| UchihaShisui88 explică (pentru RAY):

Aia nu mai este dragoste my friend happy eu nu voi accepta sa fiu de exemplu placut pentru bani...

| RAY a răspuns (pentru UchihaShisui88):

Iubirea se cumpara man, vei afla in viitor