Daca nu ai cont la CEC bank atunci este fie o posibila incercare de frauda, dar nu ai niciun link atasat actual fie cineva a bagat numarul tau de telefon la CEC pe platforma
Intrucat nu am cont la CEC bank nu stiu cum procedeaza ei cu sistemul lor
Dar nu iti face griji! daca vei fi contactat de cineva nu le da niciun detaliu si nu trimite bani nimanui, nici nu accesa vreun link primit in mesaj sau pe whatsapp!
daca vrei sa afli mai multe in legatura cu asta poti intra pe suportul online al celor de la CEC BANK, accesand https://www.cec.ro in dreapta jos ai o iconita cu semnul unei conversatii, dai click pe aceea si discuti prin chat cu ei!
Aparent mesajul primit de tine pare inofensiv si are legatura cu sistemul de setare a unei limite de scoatere a banilor de pe un anumit card bancar, este o optiune pe care o au cam toate bancile.
Insa de ce ti-a venit tie asta nu stiu, caci ea trebuie sa vina pe telefonul titularului contului!
Doar cei de la CEC poate sa o lamureasca. Daca ai nr. de telefon mai nou, este posibil ca acel numar sa fie "atasat unui cont sau depozit CEC al celui care a avut nr. de telefon inainte. Poate fi si o eroare a bancii referitor la nr. de telefon. Da un telefon la banca si te lamuresti.
Ori a avut altcineva Nr asta de telefon înaintea ta, ori a greșit omul o cifră în Nr de telefon.