| Guby a întrebat:

Hey sallut am cumparat produsul Zineryt pentru acnee, am amestecat cele 2 tuburii, apoi am pus acel capacel de la ei am aplicat pe fata, si acum astept.cei care l-au mai folosit, este bun?

Răspuns Câştigător
| Andreea48 a răspuns:

E foarte bun, trebuie sa iti dai zilnic, eu ma dadeam dimineata, dupa ce ma spalam pe fata si seara dupa baie, m-am dat timp de 2 ani. Este foarte bun

6 răspunsuri:
| SystemFucker a răspuns:

Nu o sa te vindeci. esti prea urat.pana si mediacamentele te resping.haha

| NoChanceForUs a răspuns:

Eu am cumpărat mai demult și mai rău mi-a făcut,am făcut alergie de la el, în zonele unde m-am dat mi s-a exfoliat rău de tot pielea și mă mânca ca naiba, am avut pe urmă și arsuri.M-am dus la dermatolog și mi-a dat o cremă(nu mă întreba cu ce că nu știu) și alcool cu nu știu ce tratament și trebuia să mă dau dimineața și seara, mai întâi cu alcool să dezinfectez(că făcusem infecție, mi se inflamase fruntea) și apoi cu crema. Abia în 3 săptămâni am scăpat și am rămas cu niște cicatrici urâte, zici că-s cratere.Chiar nu știu ce să fac.

| pinkpinkbutterfly a răspuns:

Eu personal nu am folosit dar o prietena da, si chiar este bun. Adica acum a scapat definitiv de cosuri si avea o acnee groaznica mai ales pe frunte.In cateva saptamani i se curatase aproape definitiv fata.As vrea sa incerc si eu am puncte negre.Imi poti spune daca stii ca este bun si petru puncte negre? Adica scrie in prospect ca ajuta si la asta?

| Moonlight123 a răspuns:

Poti incerca si Skinoren gel, mie mi se pare a fi mai eficient dcat Zyneritul

| Guby explică:

Sallut voi, am folosit-o timp indelungat si da este buna..insa ma speriasi si eu de ceea ce se putea face daca eram alergica la ea...parctic aceasta solutie usuca cosurile si le reduce e ff buna big grin mersi.

| Guby explică (pentru SystemFucker):

Fuckere.ce dracu ai ba frate ..probleme?