anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o prietenă care abia a împlinit 18 ani și vrea să lucreze în California,, nu are foarte multă școală dar vorbește binișor engleza

Răspuns Câştigător
| Aliveralovera123 a răspuns:

Salut, daca vrei sa faci si tu bani folosind telefonul mobil Android sau IOS doar uitandu-te la videoclipuri si jucandu-te niste jocuri, este foarte simplu
1. Intra pe acest link http://bit.ly/39eXD4N creaza-ti un cont si vei primi automat 1 euro pe care ii si poti retrage instant
2. Uita-te la videoclipuri si vei fi platit pentru asta
3. Joaca-te joculetele din aplicatie si vei fi platit pentru asta
4. Retrage banii prin paypal sau alta metoda

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa si? Noi ce sa facem?
Sa isi gaseasca de munca, sa obtina viza de emigrant, sa stranga cateva mii de $ pentru drum si pentru cateva luni de chirie si mancare si o sa lucreze si in California cu ceva mai mult noroc.

| Ioana184 a răspuns:

Am uitat să menționez dacă știe cineva unde ar putea lucra în California, o firma sau o agenție ceva

| Simpatic a răspuns:

Ar putea lucra pe trotuar cum fac toate romancele care s-au dus in strainatate fara sa aiba o pregatirewinking

| Ioana184 a răspuns (pentru Simpatic):

Ce fel de pregătire? Frate am vorbit cu Ana ( prietena mea ) și mi-a zis că vrea să fie model in new York / California, doar că pana atunci vrea sa fie cat de cat stabilă acolo să aibă ce sa lucreze și unde sa stea adica are nevoie de un loc de munca

| Osneros a răspuns (pentru Ioana184):

laughing)
Romance de-astea care pleaca la lucru ca apoi sa devina modele vezi cate vrei noaptea pe trotuare

| Simpatic a răspuns (pentru Ioana184):

Pai are 18 ani si vrea direct model in california dar de ce california si nu new york sau Milano? trebuie sa incepi de undeva de jos ca sa ajungi sus, nu cred ca poti incepe direct pe marile podimuri.

Nu direct gata pe podium,, vrea să înceapă acolo cariera de model, ușor ușor,, dar mai întâi are nevoie de un loc de muncă cu cazare

| Ioana184 a răspuns (pentru Ioana184):

Vrea să înceapă cariera undeva prin California sau new York, ea crede că ar fi mai bine decât să înceapă în România unde se plătește foarte prost

| Simpatic a răspuns (pentru Ioana184):

Revine intrebarea din seria B.D.(brigada diverse) "- dar cine va recomanda?(n.r. pe ea )" vocea si talentul?

Nu are voce și nici vreau talent aparte, înafara de actorie dar nu a jucat în vreo piesa sau ceva,, și e slabă ai arata bine

| alina2k18 a răspuns (pentru Ioana184):

Tu stii cam cate fete sunt care arata wow si au si cetatenie americana si tot nu au succes? laughing
Plus, cariera de model nu o incepi la 18 ani ci mult mai devreme, participa fetitele la castinguri de la varste fragede.
Deci slabe sanse sa ii dea ambasada VIZAwinking doar asa ca ''vrea să înceapă acolo cariera de model, ușor ușor'' laughing

| darrio2007 a răspuns:

Si care-i intrebarea? Vrea pe cineva sa o duca acolo?