| Iobagul a întrebat:

cine ma poate ajuta sa inteleg IQoption

Despre ce este vorba in el?

Daca iti deschizi un cont DEMO si iti da 1000$ ce urmaresc sa faci?

Unde este profitul tau din toata treaba?

Dau funda pentru cel care ma poate ajuta si a mai avut de aface cu asa ceva

3 răspunsuri:
| AtomiX a răspuns:

Daca e ceea ce am gasit eu, adica bursa, cu contul demo nu poti face nimic, scopul lui e sa iti arate si sa te invete cum sa tranzactionezi urmand ca mai apoi daca simti si vrei, sa poti incepe sa joci pe bani reali. Si eu imi mai pierd timpul cu bursa, dar niciodata nu am auzit de ei, incearca sa gasesti un broker mai cunoscut (cu cat e mai cunoscut, cu atat sanseze sa fie serios cresc). Ca un sfat, DA, la bursa se pot castiga bani foarte multi si foarte repede, dar ai aceleasi sanse sa si pierzi bani foarte multi si foarte repede.winking

| Iobagul explică (pentru AtomiX):

Ce sunt acele burse de care zici tu?

| AtomiX a răspuns (pentru Iobagul):

Bursa de valori.o piata virtuala unde se tranzactioneaza pe zi cam 1 triliard de dolari, cea mai bogata piata..joaca pe demo pana inveti si pe urma poti juca pe bani reali, ideea e cam asa: bagi bani pe cont, pe urma cumperi actiuni, valuta ce vrei tu mai ieftina si o vinzi mai scump
exemplu: daca iei euro si pretul lui creste dupa.ii vinzi si scoti profit, daca pretul scade, iti ia bani din cont. poti oprii tranzatiile cand vrei, trebuie doar sa te uiti pe grafice si sa iti dai seama cand pretul e in favoarea ta si creste. D-asta am zis ca se pot castiga dar si pierde bani.