De unde ai scos 720 amice?
Atata face 49x48x47x46x45x44?
Daca ma intrebi de ce spun asta inseamna ca nu stii matematica.
Eu cred ca ai gresit undeva
demonstreaza-mi te rog ca sunt doar 720 de variante cum ai ajuns tu la numarul acesta?
Wow. Sunt momente când geniul unui om te lasă fără răsuflare. Interesează-te pe ce dată se dau premiile Nobel și eliberează-ți calendarul.
Motivarea comisiei Nobel: "Pentru inventarea unei noi matematici în care 14 milioane este egal cu 720, se acordă premiul Nobel lui xxScândurăxx"
"sunt 720 de posibilitati"
gresit, sunt vreo 14 milioane de combinații. Cumperi atâtea variante, SIGUR ieși câștigător!
Mai sunt vreo două răspunsuri aiurea, articulează-i pe postaci!
Ai facut 6 factorial in loc de combinari de 49 luate cate 6 nu in loc de 49 factorial.
Daaaaaaaaaaaaaaaaa
DAAAAAAAAAAAAAAAA
DDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
bag 5.5x720 = 3960 lei
si apoi castig 1.3 MILIOANE DE EURO adica 6.3 milioane de lei cat e reportul in momentul asta
SIGUR CA DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
iar apoi primesc, cadou, la pachet 72 de virgine, NU?!?
cred ca ai avut un vis foarte UD cu numai 720 de variante
Si te-ai gandit tu ca estit un geniu si nu si-a dat nimeni seama de asta pana acum?
Nu te-ai gandit ca daca era asa, ai fi iesit pe minus, pentru ca nu ai fi fost singurul castigator si s-ar fi impartit premiul, care oricum era mult mai mic.
Si de ce spui 49 factorial. Nu asa se calculeaza.
E 49!/(6!*43!).
Inteleg ca ai gresit atunci cand ai scris intrebarea, insa pune-ti urmatoarea intrebare: Daca acest lucru ar fi posibil, nu crezi ca toata lumea l-ar incerca? Gen cumperi cu 3600 de lei o suma colosala si asa castigi la infinit. Nu se poate, din pacate.
720 de posibilitati, de combinatii de numere.
Mai numără o dată. Combinații de 49 luate câte 6.