Sa avem o moarte fara suferinta! Restul e de prisos!
Al treilea razboi modndial egal Sfarsitul lumii!
Sfarsitul lumii asteia de cacao.Sigur dupa cel de-al treilea razboi maondial cade sistemul asat nasol.Sigur va lua sfarsit criza mondiala. Al treilea razboi mondial va pune capat la toate porcariile.
Sa speram ca mor tiganii.
Vrei cumva sa investesti in aceste trei lucruri ori intrebare a i pusa din curiozitate?
Dar toti, ca daca raman doi barbat si femeie, in cativa ani se inmultesc ca iepurii. Astia ar fi in satre sa se inmulteasca si cu ma-sa.
Ai gresit comentariul. Eu nu investesc nimic in caz de razboi.Numai pamantul si proprietatea asupra ce am eu.
Inainte de a crede orice informatie din media, gandeste.
Citeste carti despre dezinformare! Razboiul psihologic poate determina inamicul sa renunte la lupta.
Costume hazmat si adaposturi anti-atomice... dar nici acestea nu ar ajuta.
Daca in momentul de fata ar incepe un al 3-lea razboi mondial, ar fi unul chimic-atomic, deci si daca ai toti banii din lume, esti intr-un tanc de aur, si ai o cinsterna de motorina, tot nu ai ce face cu ele. Deci sa scapi cu viata si sanatos, daca se poate.
Cel mai important este sa fim uniti si sa nu intoarcem niciodata spatele patriei, caci ea ramane, noi ne ducem si totul se rezuma la viitorul copiilor nostri.
Motorina pentru ca auru si bani n-ar mai conta si daca n-avem motorina pentru tancuri ce ne facem
costin95 întreabă: