| huideni1845 a întrebat:

In cazul in care incepe al 3lea razboi mondial, ce credeti ca este cel mai important?(bani,aur, motorina?)

14 răspunsuri:
| ponbonica a răspuns:

Motorina pentru ca auru si bani n-ar mai conta si daca n-avem motorina pentru tancuri ce ne facem

| VadTot a răspuns:

Sa avem o moarte fara suferinta! Restul e de prisos!
Al treilea razboi modndial egal Sfarsitul lumii!

| express11 a răspuns:

Viata si sanatatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VadTot):

Sfarsitul lumii asteia de cacao.Sigur dupa cel de-al treilea razboi maondial cade sistemul asat nasol.Sigur va lua sfarsit criza mondiala. Al treilea razboi mondial va pune capat la toate porcariile.

| AlexandruIon96 a răspuns:

Cel mai important este sa fim uniti si sa nu intoarcem niciodata spatele patriei, caci ea ramane, noi ne ducem si totul se rezuma la viitorul copiilor nostri.

| FatUglyVirgin a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa speram ca mor tiganii.

| vLooM a răspuns:

Clar motorina!

| VadTot a răspuns (pentru anonim_4396):

Vrei cumva sa investesti in aceste trei lucruri ori intrebare a i pusa din curiozitate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FatUglyVirgin):

Dar toti, ca daca raman doi barbat si femeie, in cativa ani se inmultesc ca iepurii.laughing Astia ar fi in satre sa se inmulteasca si cu ma-sa.rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VadTot):

Ai gresit comentariul. happy Eu nu investesc nimic in caz de razboi.Numai pamantul si proprietatea asupra ce am eu.

| BPAndrei a răspuns:

Costume hazmat si adaposturi anti-atomice... dar nici acestea nu ar ajuta.
Daca in momentul de fata ar incepe un al 3-lea razboi mondial, ar fi unul chimic-atomic, deci si daca ai toti banii din lume, esti intr-un tanc de aur, si ai o cinsterna de motorina, tot nu ai ce face cu ele. Deci sa scapi cu viata si sanatos, daca se poate.

| IonutDX a răspuns:

Inainte de a crede orice informatie din media, gandeste.

Citeste carti despre dezinformare! Razboiul psihologic poate determina inamicul sa renunte la lupta.

| PeFuga a răspuns:

Arme si aur big grin

| Florin_Niculae_1981 a răspuns:

Familia

Întrebări similare