Inginerie, arhitectura, mecanic pe locomotiva, politician, domeniu IT la straini mai bine e
Dacă te faci un preafericit - vânzător de iluzii -, o să fii asigurat financiar pe viaţă, căci de proşti şi îndoctrinaţi cu prostii e plină lumea, în special România, deci clienţi vei avea destui.
...sau îţi poţi alege o ocupaţie cinstită.
Eu cred ca in programare poti sa castigi bani frumosi, asta daca iti place domeniul, iti place mereu sa inveti lucruri noi, esti ambitios, etc...
In IT, in economie, in drept depinde in final de cat de bun esti, unde lucrezi, ce faci
Depinde ce iti doresti sa faci cu viata ta;
Eu de exemplu am observat ca meseriile sunt in general bine platite: electrician, instalator (de centrale, nu de desfundat canale), mecanic auto si altele.
Eu m-am bagat in tinichigerie-vopsitorie auto + ceva mecanica usoara.
Ca tinichigiu-vopsitor cu experienta, castigul poate ajunge la 1000e pe luna, atat in service ca angajat, cat si pe cont propriu.
Inceputul insa e mai greu, trebuie sa lucrezi ca ajutor/pregatitor, pe salarii de 800-1200 lei.
Despre job-urile care necesita mai multe studii nu m-am interesat, pentru ca am vrut din start ceva fara stres.
In ramonia poti castiga bine in drept ca avocat, judecator, procuror, la televiziune, ca inginer, si multe altele depinde de tine ce cauti
In Romania ar fi agricultura, mana de lucru ieftina pamant gramada ce-ti mai trebuie e ceva cunostinte in ale agriculturi(acte si tot restul nu neaparat munca) si locul perfect care sunt cu miile in Romania
Ciprian, pentru a castiga bani trebuie sa fi bun in ceea ce faci, deci prin urmare trebuie sa faci ce-ti place, atata timp cat muncesti cu placere apr si rezultatele financiare. Totusi domenile cu o probabilitate mai mare de castig sunt : IT, medicina, inginerie.
anonim_4396 întreabă:
AwaMan întreabă: