| Kevinn2000 a întrebat:

În ce merită să investesc 10.000 de lei? Ceva din care să creez o altă sursă de venit.
De exemplu să cumpăr o mașină și să o închiriez.
Aveți alte idei mai bune?

7 răspunsuri:
| Mirel4412 a răspuns:

Panouri solare

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

O masina de 2000 euro nu ofera mare lucru. Risti sa o inchiriezi si sa bagi 1000 euro in reparatii, in mai putin de 6 luni.
Incearca sa inchiriezi obiecte mai mici; costume, biciclete, decoratiuni pentru evenimente sau ce altceva iti trece prin minte.
Eu cu 2.000 euro acum, cred as face bisnita cu masini sh. Stiu de unde sa iau ieftin si bun, iar cu un detailing si o revizie, am profit de la 500e in sus.

| Kevinn2000 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Cunosc o persoana care are 2 sau 3 masini a cate 1.300-1.500 euro fiecare, mașini decente, cu care îți faci treaba, cu dotări bunicele. Le are pe toate la închiriat, deja si-a scos banii de mult timp pe ele și cred ca încă le are la închiriathappy
Închiriatul bicicletelor pare o idee bună.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Kevinn2000):

Am si eu un prieten care inchiriaza masini sub 2000 euro, dar secretul este o afacere cu asigurari, mai exact daune auto.
Inchiriaza masinile la tarifele asigurarilor, de asta face bani.
Masinile sunt in mare parte intretinute la mine la garaj, sunt intr-o stare naspa... Am surpriza sa ma intalnesc cu ele prin celalalte colturi are tarii, si mi-e groaza, cand stiu cate suruburi lipsa au, si piese uzate grav. Fac undeva pe la 60. 000km pe an, sunt foarte obosite.

| RxTx a răspuns:

In ruble ca se teemina razboiu

Sau in Grivine banii ucraienienilor ca o sa fie bine

Si o sa castigi de 60 de ori mai multi bani stunci cand onsa se termine nebunia