In circuite integrate attiny85
In procesoare Atmega328P
https://ro.farnell.com/......dp/1715487
Eu am băgat 300 euro înainte de pandemie și acum am scos 1000 euro
Nu iti dau nici un sfat. Clar. Dar iti zic ce am auzit in alte tari. Ca au cumparat alimente care tin pe ani. Si cei care au zis ca alimentele se consuma daca le pui in casa, si au luat uleiuri de motor. Dar acolo procentele de profit sunt mai mari si trebuie sa gasesti un pret bun.
Alte idei sunt sa iti iei o masinuta ceva, si sa vorbesti cu toate flotele de glovo tazz etc si sa o inchiriezi, le dai si lor ceva acolo. Dar nu e un sfat de investitie, faci cum te duce capul pe tine
Dar ca investitie 5000 e putin. De abia 1000 de euro, pe care ii poti castiga pe saptamana in alte tari daca iti place munca)
Elrond. ASTAZI. Preferabil sa spargi suma in 5 bucati si sa o divizezi in parti egale de care sa iei ETH, BNB, EGLD, SOL, si BTC. Musai ETH + BNB + EGLD.
Gindeste-te ca pe zona crypto sunt multe proiecte care au avut cresteri de peste o mie de ori pentru cei care au intrat in perioada pre-ico sau au profitat de un dip sanatos. Cam cum e perioada asta. De exemplu merge sa iei LUNA - era 120 usd acum vreo luna si ceva, acum e 0. 0000x. Iei de 3 dolari. Daca isi revine, ai sanse sanatoase sa te scoti cu bani de o garsoniera, cel putin. Daca nu, asta e, consideri ca ai luat un loz in plic.
Ai vazut cit sunt mai recent dobinzile? Mai bine se duce la f*&t de banii aia, ca daca ii tine la banca, peste cateva luni o sa se poata sterge cu ei in dos...
La valoarea asta de 50 milioane, poti sa investeti in actiune la bursa sau orice banca din lume, ca nu in fiecare zi se gasesc milionari sau miliardari cu asa intrebare.
In orice caz, cand ai atata banet cat afirmi tu aici, nu vii pe TPU s-a intrebi unde sa investesti, ci angajezi un Sfatuitor Financiar care iti poate da cu siguranta cele mai buen sfaturi in materie de investit in lumea financiara.
50.000.000 lei = 10.100.000 euro
transformand milioanele astea de lei in euro, ajung un pic peste 10 milioane de euro!
https://imgur.com/691rtnJ
Avem si in tara asta unii si unele care fac peste 1000 de euro pe saptamana stand in fata camerei web cu sprayul in DOS
Eu zic de munca, dupa ce ti ai dat viata pe facultate etc nu mai are rost sa zici ca faci bani ca ti ai vandut viata. Eu zic sa faci banii aia muncind sau evoluand in realitate