anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

În ce să investesc 50 de lei?

25 răspunsuri:
| Ion1231 a răspuns:

In ce ai nevoie

| StefanE2019 a răspuns (pentru Ion1231):

Prin investire mă refer la acțiuni, nu consumabile.

| FaneFane6564 a răspuns:

Poti sa-ti cumperi o carte de educatie financiara.

| laSoledad a răspuns:

Mai bine ii pui deoparte. Si mai adauga la ei cativa lei sau zeci de lei cand poti. Peste cateva zile sau luni vei avea nevoie de ei.

| StefanE2019 a răspuns (pentru laSoledad):

Da refresh la pagina și uită-te la al doilea mesaj al meu te rog. Mersi!

| tonyc7 a răspuns:

In nimic important.

| StrongHeart a răspuns:

O sticla de votka si o shaorma.Glumesc.
Iei niste paine si portocale si imparti la saraci, sa vezi ce bine te simti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am câștigat de câteva ori 1000 de lei cu 50 de lei la pariuri pe vremea când eram parior înfocat. Eu personal as cumpăra dezinfectant de banii aia, eventual câteva măștihappy

| StefanE2019 a răspuns:

Toată lumea doar la consumabile ia. eu vreau să dau banii ăia pe ceva care se poate înmulți cu timpul...

| GabiDumitrescu a răspuns:

Crypto. Ia vreo 2-3 BAT. Am luat 300 cu 65 USD in decembrie, acum valoreaza vreo 200 USD si un pic. E 0.75 USD/bucata.

| laSoledad a răspuns (pentru StefanE2019):

Vrei actiuni de 50 de lei, huh? Pai, daca asa sta treaba, stii macar ce inseamna actiunile? Ce castig crezi ca-ti va aduce o investitie de 50 de lei in actiuni? Foarte infima, cativa leuti.
Dar nici aceia, pentru ca prin brokeri trebuie o investitie mai mare de 50 lei. Deci, chiar daca ai vrea sa investesti in actiuni, tot deoparte trebuie sa pui banii mai intai.

| Holiday a răspuns (pentru StrongHeart):

90% dintre saraci ar prefera vodka si shaworma.

| StrongHeart a răspuns (pentru StefanE2019):

Omule ai 50 de lei, abia iti ajung sa treci strada.Cat crezi ca valoreaza 50 lei in ziua de azi? Iti spun eu, jumatate de zi de lucru pentru un muncitor de rand.
Daca vrei sa joci la bursa te duci cu 5000-10000 de lei si un plan bine facut, studiezi piata.Asta daca e sa vorbim serios, ca nu te trimit la pacanele sa ii pierzi in 5 minute, daca vrei sa inmultesti banii, iti trebuie bankroll.50 lei nu valoreaza nici un scaun dintr-o companie, ce actiuni poti tu sa cumperi?

| StrongHeart a răspuns (pentru Holiday):

Amandoua tin de frig.

| StefanE2019 a răspuns (pentru StrongHeart):

Înainte să jignești, să știi că am 2200 lei, pur și simplu voiam sa încep cu sume mici.
Și apropo, toți acești bani sunt din bursa de merit pe care am strâns-o de-a lungul ultimilor 2 ani de școală.
Hai sa aruncam cu pietre în alții, că așa e mai bine.

| FaimosulRazboinic a răspuns:

N-ai ce face cu suma asta, pierderea e garantata.

| Frank51 a răspuns:

Eu cu 50 de lei mi-aș cumpăra o carte, care mă va ajuta să înțeleg mai bine banii, economia, împrumuturile. 50 de lei ii faci în câteva ore, nu este o sumă cu care poți să investești altundeva.

| RAY a răspuns:

Investește bani în dezvoltarea ta, și pune în aplicare ceea ce ai învățat

| StrongHeart a răspuns (pentru StefanE2019):

NU te-a jignit nimeni, ti-am spus care e realitatea.

| StefanE2019 a răspuns (pentru StrongHeart):

Nu, nu ai spus realitatea. Am lămurit eu "realitatea" spusa de tine in acel mesaj.

| relian a răspuns:

laughing sa investesti 50 de lei, alta gluma nu ai? Sa investesti ceva, ai nevoie de zeci de mii, cu 50 de lei te duci si vezi un film ceva laughing
Mai sunteti de astia pe netu asta, ba stai citesti si nu stii ce sa faci, sa razi sau sa plingi cand vezi cata balarie e pe lumea asta.
Toti cauta sa investeasca, toti vor sa castige bani fara sa munceasca, dar de gandit nu gandeste nimeni.
Pai daca ajungi sa intrebipe TPU in ce sa investesti 50 de lei laughing asta insealna ca websitele asta e de 2 lei, aici is spala chilotii tot poporu, pentru ca altundeva nau loc.
Vrei sa investesti si sa ai banii acolo asigurati, eventual si sa mai creasca? Cumpara terenuri, oriunde poti, arabil sau contructibil nu conteaza.
Dar cu 50 de lei nici la baie nu te primesc aia.Cat e 50 de lei 10-15 dolari pfff hai sa zic iei un pranz undeva si tu vrei sa investesti.Nu mai spune ca te rade cine aude.
Nu stiu cati ani ai, chestia buna e ca gandesti sau cauti sa faci ceva, asta e de bine, dar poate mai tarziu, poate cand o sa ai si cu ce.Bafta oricum.

| Alverto a răspuns (pentru StrongHeart):

Îmi place cum gândești din răspunsurile tale. Dar treaba sta in felul următor: da i un pește unui sarac și va avea mâncare pentru o zi, învață un sărac sa pescuiască și va avea mănâncare pentru toată viața.

| anonim24248 a răspuns:

Mai bine citestesti ceva carti gratis online despre dezvoltare si acei 50 lei ii economistesti pana ai mai multi si dupa pui in practica ce ai invatat din carti

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cripto-ceva. happy

Întrebări similare