| RAY a întrebat:

În prețul chiriei in Germania,România este inclusa și căldura,internetul, gazul, TV? Cât costa în total?

23 răspunsuri:
| TeodorescuAndrei a răspuns:

In general in nicio țară din lume prețul chirii nu include și cheltuielile ( lumină, gaz, internet etc ) decât in cazul in care este specificat in actul de inchiriere si este doar dacă te intelegi cu proprietarul.

| Mosotti a răspuns:

Da, exista acolo chirie rece si calda Kaltmitte, Warmmitte, prima e fara utilitati, doar folosinta ap cum e la noi, a doua este cu utilitati.
Depinde de zona, e relativ destul, nu poti zice cat costa la general.

De ex in satul unde eram noi la 17 Km de un oras de 200000 locuitori, la un ap cu 3 camere la bloc dadeai 500 Euro in 2017 chirie si utilitati, telefon, internet si tot.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Eu voi merge in baden oyshen, mi-a spus ca chiria costa 250 de euro asta se trage din prima luna de salariu, voi lucra ca pikker, e un start foarte bun, singur nu as putea sunt costuri extrem de mari, chiria 500 + cautiunea 1500 + mancarea 100 =trebuie sa ai 3 luni de angajare, am mai vorbit cu cineva care lucreaza la un azil, iti dai seama ca as merge oriunde sa scap de Romania, nu ma aleg cu nimic, chiria 200 de euro aici, 100 de euro cheltuieli, 100 de euro mancarea, plus ca stau intr o curte comuna cu niste untermenschen

Din pacate voi locui cu romani, dar singur in camera, baia, bucataria la comun

| Dismally a răspuns:

In Romania nu, le platesti separat, nu stiu cum e in Germania, prin Anglia puteai inchiria ceva si cu facturi incluse.

| CIaudiu a răspuns:

Nu. Este inclusa doar caldura iar site-urile de imobiliare specifica costul la rece si costul la cald.

| CIaudiu a răspuns (pentru RAY):

Pai in cazul asta tu platesti doar 250€ fara alte adaosuri. Trebuia sa specifici in intrebare ca vei sta in chiria oferita de intermediarul roman. E naspa ca veti sta mai multi in camera si apartament. Cu baia si bucataria va fi jale, inghesuiala multa. Daca te hotarasti sa ramai in Germania, mai bine cauta-ti un apartament cu o camera la 350-450€. Singur e mult mai bine. Invata germana si du-te la cursuri ausbildung. Vei castiga dupa asta dublu sau chiar triplu.

| RAY explică (pentru CIaudiu):

Voi sta singur in camera, nu am de ales, cunosc germana, si eu as fi vrut sa locuiesc singur intr o chirie si sa imi desfasor meseria

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Ce inseamna pikker?
Pai f bine, normal ca e un start f bun. Mancarea 100? E cam putin 100. de ex mama cu sotul ei cheltuiau 400 lunar pe mancare.

| Mosotti a răspuns (pentru Dismally):

Eu nu pricep cum e cu utilitati incluse, de unde stie ala cat consumi? Poate consum mai mult sau mai putin, cred ca e un plafon, restul platesti, iar daca e cu plafon, ar trebui sa specifice plafonul.

Si asa sunt gras, trec pe dieta

Pai lasa ca daca muncesti asa cum arata in film, slabesti. E f greu sa slabesti asa normal, eu abia pot da jos 500 de grame, damite kile.
in 4 zile am dat jos 0, 65 Kg adica 650 g in 6 zile, si asta asa ca nu prea mi-a mai venit sa mananc mai mult, ca altfel nu puteam.

Am ajuns la 63, 6 si nu imi place chiar daca e f bine la 1, 7 m. Am luat 3 kile in 3 luni si vreau sa le dau jos.
Treci pe dieta daca ai motivatie, vointa si nu ai foamea aia, ca altfel nu merge.
Trebuie in mod natural sa nu iti vina sa mananci mai mult decat cat ar trebui pentru dieta ca si calorii, altfel nu e sustenabila treaba chiar daca slabesti pe moment ceva.

Mie mi-a zis medicu de diabet, ai luat 200-300 g, jos cu ele, calculul matematic iti da exact cat ai luat.
Ptr ca pentru 100 g trebuie dieta o zi cu 700 Kcal mai putin decat arzi, la mine 2300 ard, deci trebuie sa mananc 1500.
Deci e serioasa treaba. Cica trebuie luat din pripa, nu cand luam kile.

Si asa e, calculul da la fix cam, am verificat cu cantaru.
Deci e greu si asa pentru 500 g sa stai 5 zile pe deficit de 700.
A pus 700 deficit asa medie, sa nu fie nici 1000 nici 500.
Mie mi-e greu de multe ori si cateva zile.
Ingrasarea nu e cand se vede, ingrasare e cand ai depus chiar daca nu se vede.

Ca e mult mai usor de dat la 1-2-3-4-500 g decat 5-10-15-20 kile.

Sa stii ca antidepresivele m-au facut foarte indiferent in toate, eu am 30kg pe plus

Mama...30 Kg, la deficit de 700/zi mediu ca deficit, iti trebuie 10 luni sa le dai jos.
Pai pe mine ma face in sens ca am crize de mancat mult, pofta si foame peste normal, si asa ajunsesem a 90 de kg la 1, 7 m, in iunie 2015.

N-o sa cheltui niciodata intr-o luna doar 100€, orice efort ai face. Cam un 200-250€ vei cheltui. Stiu ce spun pentru ca stau de un an in Germania.

Ba chiar mai mult am 95 omule o sa mor

| RAY explică (pentru CIaudiu):

Atât am de buzunar 100 de euro pana la salar

Aaaoleu 35 kile in plus! Cand dracu le mai dai...
Eu am dat in 7 zile 0, 8 Kg si abia le-am dat, si mai vreau sa dau un 2, 5. Am avut 1500 Kcal/zi mancate adica 800 in minus fata de 2300 cat ard.
Deci imi fac probleme si pentru atat.

Asta e altceva, ca ai tu de buzunar doar 100. Dar dupa ce iti intra salariul nu vei cheltui mai putin de 250-300€ lunar pe mancare.

Din păcate am început sa consum pizza iar o felie 770 de calori

Ma gândesc sa trec sa devin vegetarian

De ce vrei sa fi vegetarian? E cam o dieta dezechilibrata, ar trebui sa ai dieta hipocalorica dar din toate cate ceva.
Insa poti deveni si vegetarian, insa ce facem cu cele 35 Kg in plus? Tu nu ai rezolvat cauza problemei care te duce la mancat.
Daca umbli doar la efect nu stiu cat te ajuta.