Eu personal am fost acum 2-3 luni la ING si am primit cardul pe loc. A durat cam 20 de minute toata operatiunea. Mi-au luat datele, au tastat intr-un aparat si au scos cardul meu, cu numele meu scris pe el, card pe care l-am bagat in bancomat si mi-am facut treburile. Ca un raspuns pentru utilizator, la ING dureaza, dupa cum am spus, 20-30 de minute, la alte banci cateva zile.
Totul dureaza maxim 2 saptamani jumate In timpul asta tu primesti cardul si codul pin de aici in colo te desurci cu ei
Depinde ce banca alegi, sun banci care iti fac si pe loc sau in maxim 2 zile, gen ING, sunt banci la care dureaza si 2 saptamani gen BRD
Nici o banca nu iti da cardul pe loc. Contrul ti-l deschide, si poti sa scoti/depui bani la ghiseu dar cardul n-ai sa vezi sa til dea pe loc) La orice banca dureaza cam 2 saptamanai.
Pai cont iti faci pe loc si poti sa si depui bani pe el imediat ce ti l-ai facut. Cardul dureaza intre cateva zile si cateva saptamani pana ti-l dau. La mine a durat o saptamana la banca transilvania.
Eee uite ca ai sa vezi la ING cum ti l da pe loc
https://www.ing.ro/ingb/persoane-fizice/info/faq/ca1.html?cat=carduri&scat=
Banii ii depui pe loc. Cardul si pinul il primesti in maxim 2 saptamani. Pinul eu il arunc dupa 5 minute. Ma duc la primul bancomat si il schimb cu unul stiut de mine si sotie, doar.