| SatanicBear a întrebat:

In Romania daca vreau sa-mi fac un card si sa depun o mica suma de bani pe el cam cat dureaza pana se realizeaza toata treaba asta?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Eu personal am fost acum 2-3 luni la ING si am primit cardul pe loc. A durat cam 20 de minute toata operatiunea. Mi-au luat datele, au tastat intr-un aparat si au scos cardul meu, cu numele meu scris pe el, card pe care l-am bagat in bancomat si mi-am facut treburile. Ca un raspuns pentru utilizator, la ING dureaza, dupa cum am spus, 20-30 de minute, la alte banci cateva zile.

6 răspunsuri:
| CosmiinTezeu a răspuns:

Totul dureaza maxim 2 saptamani jumate big grin In timpul asta tu primesti cardul si codul pin de aici in colo te desurci cu ei tongue

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce banca alegi, sun banci care iti fac si pe loc sau in maxim 2 zile, gen ING, sunt banci la care dureaza si 2 saptamani gen BRD

| Sellak a răspuns (pentru suntserios):

Nici o banca nu iti da cardul pe loc. Contrul ti-l deschide, si poti sa scoti/depui bani la ghiseu dar cardul n-ai sa vezi sa til dea pe loclaughing) La orice banca dureaza cam 2 saptamanai.

| mentholinks a răspuns:

Pai cont iti faci pe loc si poti sa si depui bani pe el imediat ce ti l-ai facut. Cardul dureaza intre cateva zile si cateva saptamani pana ti-l dau. La mine a durat o saptamana la banca transilvania.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Sellak):

Eee uite ca ai sa vezi la ING cum ti l da pe loc

https://www.ing.ro/ingb/persoane-fizice/info/faq/ca1.html?cat=carduri&scat=

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Banii ii depui pe loc. Cardul si pinul il primesti in maxim 2 saptamani. Pinul eu il arunc dupa 5 minute. Ma duc la primul bancomat si il schimb cu unul stiut de mine si sotie, doar.