Mi s-a intamplat de multe ori si mie. Ideea e ca eu cred ca s-a pierdut pe drum. deci, tu cand mergi la posta il ridici si nu dai nici un ban + iti raman banii de pe produs. in niciun caz sa nu le spui ca ai primit produsul pentru ca iti vor cere banii.
Buna,daca mai vrei produsul te duci la posta si il ridici, platesti si gata, nu ai cum sa nu platesti ca nu iti da coletul!
Scuze am uitat sa-ti raspund la intrebare, daca nu mai vrei coletul, nu il mai lua cei de la posta il va returna
Aseara i-am trimis mesaj seller-ului sa-i zic ca a ajuns produsul dar ca inca nu l-am ridicat si mi-a zis sa iau coletul si sa-i trimit plata din nou. M-am gandit ca n-ar fi corect sa nu-i platesc, mai ales ca el mi-a dat refund imediat, fara comentarii. Si, in plus, e o suma mica. Acum problema mea este ca nu stiu cum se procedeaza cu PayPal-ul cand vrei sa trimiti o suma cuiva. Intru la "Send Money"? trec adresa lui de mail si suma? daca da, oare voi plati si vreo taxa de transfer a banilor? ar fi culmea... merci.