| Bishop a întrebat:

La schimb valutar se schimba si monede? Ca am cam auzit ca nu, dar atunci cand schimbi lei in euro iti dau si monde, deci ar trebui sa dea si invers nu? Am vreo 20 de euro marunt si vreau sa ii schimb ca n-am ce face cu ei asa.

Răspuns Câştigător
| Alexandru_Manigutiu_1993 a răspuns:

Deci oameni buni, nebuni cum sunteti voi, nu va mai certati atata. Sunt unele schimburi valutare unde schimba, dar depinde de patron(fiecare schimb valutar apartine unui patron nu statului). Iar la banci depinde de directorul general pe sectorul respectiv.Asadar poate in Iasi nu schimba, dar in alt oras schimba.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se schimba orice

Elianna
| Elianna a răspuns:

Mergi la banca, ei schimba, un user spunea ca la BNR si BCR. La casele de schimb valutar mai schimba cateodata, dar fise de 50 de centi.

| marius577 a răspuns:

Nu se schimba monezi la curs valutar.Doar la banca.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Stiu sigur ca la unitatile BCR se schimba, a mai fost o astfel de intrebare, la care am raspuns la fel si am avut o mica disputa cu un user, care spunea ca nu-i adevarat. Dupa aceea am avut drum la BCR si am intrebat si mi-au spus ca schimba si eurocenti, indiferent de valoarea monedei. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie intrebarea ta aici :
pe site la banca BCR la rubrica contact sau
https://www.bcr.ro/......tal.portal akp&desk=bcr_ro_0785&navigationId=nav_gd_Persoane20fizice. xml&&popup_w_webc_url=contact. akp&navid=contact. akp&otherPopup=1&popupAction=null&popupEvent=null&formTitle=TheTitleoftheTitle&_windowLabel=LABEL_POPUP_1&LABEL_POPUP_1_crossnamespace=LABEL_HEADER

| mseco a răspuns (pentru Ioandelasal):

Bre oameni, am fost la o agentie BCR din iasi, str. Palat nr.1 si au REFUZAT categori sa mi le schimbe, lire in monede de 1 lira si 2 lire

Alte răspunsuri
| Barbu_Neli_1960 a răspuns:

Eu primesc monede de 1 si 2 eur, căutați case de schimb IDM Exchange