Cine te a pus sa te imprumuti de la cămătari ca asta sunt Ifn urile cămătari, nu platesti te dau ăia afara din casa, vina nu este a lor, vina este a ta ca ai imprumutat de la hoți. Cîti bani ti au dat si cît ai tu sa le dai inapoi, cit ai dat inapoi din suma imprumutat ă de la ifn?
Bă prietene, ți-am cerut sfaturi de viață cumva? Am cerut o expertiză juridică în cunoștință de cauză? Dvs a-ți comentat ca să ce? Da sunt conștient de greșeala făcută, și eram și dacă nu va expuneați prea prețioasă opinie. Nu vă mulțumesc ca nu am pentru ce, în schimb v-aș ruga ca daca v-a mai exista o data viitoare și nu aveți cunoștințe care să ajute, să vă abtinteti.
Reducerea dobânzii, se practică din momentul depunerii cererii de revizuire. Deci au dreptate, în privința asta. Eu nu înțeleg de ce nu plafonează suma maximă de plată și adaugă în continuare dobânda de 1 la suta. Și eu am aceeași problema și nu înțeleg de ce nu mi plafonează suma, cum spune legea. Afirmă că nu se aplică retroactiv, dar legea spune că se aplică contractelor cu întârzieri de mai puțin de 60 de zile.
Sadboy11 întreabă: