| Anonimulantisocial17 a întrebat:

Lucrez cam de un an si tot incerc sa economisesc la genu ca imi trag si de la gura, nu imi iau nici un suc cateodata etc dar am ghinionul ca mereu sa mi se intample ceva sa nu am norc la bani. De exemplu se strica masina apar cheltuieli multe neprevazute etc si ma enervez asa de tare incat imi vine ori sa ma las de munca ori sa ma apuc de furat ca sincer asa nu mai merge la cate ghinioane am avut anul acesta

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bravo sari din lac in puț, sa te apuci de furat inseamna inchisoare asta vrei? Faptul ca nu ai bani se datoreaza scumpirilor si daca ai masina aceea consuma toti banii, benzina piese impozit, vinde ti masina mergi cu metroul si o sa vezi ca vei avea bani, altfel va trebuii sa fi multumit cu ce ai sau sa i ti mai i ei un job, cu doua servicii vei putea face față, doar sa poti fizic sa rezisti la doua joburi.

| Anonimulantisocial17 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu pot sa vand masina deoarece am nevoie pentru naveta la lucru ca nu este transport si na stau la țara mai merg la oras cu ea etc.

| MotanulAlbastru a răspuns:

Lucrezi de un an și deja te dai bătut? În loc sa evoluezi, sa înveți, sa îți crească salariu? Super atitudine laughing
Te aștepți într-un an de munca sa faci avere sau cum? E normal să te chinui la început. Mai ales dacă nu ai scoală și ai salariu minim. Cu autobuz/tren nu poți merge la munca? Daca naveta e lunga, ar trebui sa ți se deconteze benzina.

| Holiday a răspuns:

Cand nu ai bani sa-ti repari masina, in 99% din cazuri nu e ghinion, ci o alegere proasta pe care ai facut-o. Nu trebuia sa-ti iei masina, daca nu ai bani s-o intretii. Masina se achizitioneaza doar cand ti-o permiti, nu pentru ca are si vecinul, sau colegul. In alta ordine de idei, cand n-ai bani, iar rezolvarea situatiei pentru tine este "te lasi de munca", e evident ca nici mintea nu te duce prea mult. De aici si asa-zisele "ghinioane" financiare pe care le invoci.

| UnchiulRamiz a răspuns:

La ce bun sa ai bani dacă sănătate nu ai? Eu as da 2000 euro dar nu am cui. Ma ft in ei bani ca trăiesc un coșmar de ala fără sfarsit

| Wr3nch a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Te scap eu de ei, am si revolut si paypal laughing

| proserpina22 a răspuns:

Eu îți zic din proprie experiență că ai mei făceau la fel. Nu cumpărau mai nimic doar ca să strângă bani în casă, dar cu cât încercau mai mult să îi adune, cu atât se stricau mai multe în casă. Când au văzut asa, au început să își cumpere mai des ce le place (un suc, o prajitură) pentru că și-au dat seama că nu se mai bucură deloc de viață și tot acolo ajung cu cheltuielile. De atunci nu s-au mai stricat lucruri des și tot timpul avem parte de stabilitate financiară, deși tata care e singurul ce muncește nu și-a schimbat locul de muncă de 40 de ani. Nu știu dacă crezi tu în legea atracției, dar asta am experimentat noi, cu cât ne era mai mult frică să pierdem bani cu atât pierdeam mai mulți.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Wr3nch):

Ești tu doctor minune? Asta e problema mea

| Wr3nch a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu, ci doar incercam o gluma. Multa sanatate!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anonimulantisocial17):

Atunci nu te mai plînge si descurca te cum poti asta e viata grea.

| Brizbriz a răspuns:

Am auzit ca e frumos la mititica in perioada asta a anului

cat despre nu ai bani, sincer, D-zeu, soarta, Allah, WHATEVER imi face si mie la fel, niciodata nu reusesc sa pun nimic deoparte, ORICE AS FACE

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Ai incercat sa pleci in strainatate? De obicei acolo primesti macar 1500 de euro, ceea ce s-ar putea sa te ajute sa scapi de necazuri.