| Eugeniusu a întrebat:

Lucrez in strainatate si am vrut sa imi fac un card pe care sa imi strang banii castigati. Am cumparat un card "PCS MasterCard" cu 20€ dintr-un magazin pentru a nu pierde timp sa il scot de la o banca cu contract, semnaturi, etc (nu prea ma descurc cu limba). Problema mea este alta, omul care mi-a vandut cardul mi-a zis sa dau SMS la numarul de pe ambalaj cu ultimele 8 cifre din codul de pe card pentru a primii codul PIN (asa se activa cardul si aflam parola), iar apoi sa imi fac un cont online cu adresa de email, nr de telefon, etc. N-am primit codul PIN prin SMS, mai exact, n-am primit niciun raspuns inapoi. Acel cont online pentru primirea RIB l-am facut, dar nu ma ajuta cu nimic daca nu am codul PIN. Nu pot folosii cardul in niciun bancomat nestiind parola. Cum pot afla codul PIN? Daca se poate un nr de telefon cu cineva de la MasterCard din Romania, sau un site care ma ajuta sa-l aflu. Dau funda si vot, multumesc!

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Poti folosi formularul de contact, pentru a rezolva problema:
https://www.pcsmastercard.com/en/contact-us

Ma gandesc ca poate numarul de telefon de pe care ai trimis sms nu este acceptat in aceasta operatiune. Sau poate reteaua e suprasolicitata si primesti raspunsul mai tarziu.

7 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

N-ai spus in ce tara te afli.
Informatia de mai jos e preluata de pe un site oficial in limba franceza (Probabil valabil pentru Franta).
"To activate your PCS MasterCard, you only need to send an SMS from your mobile phone with the following message:
PIN (space) the final 8 digits of your PCS card (ex. PIN 12345678) to 06 01 78 78 78 (PCS Black), to 07 50 09 00 00 (Infinity) and to 07 57 57 55 55 (Chrome).

You will then receive your 4 digit PIN code.

NOTE: the phone number used to activate your card will be associated to your PCS MasterCard. You will only be able to manage your card through this phone number."

Reciteste informatia si procedeaza intocmai, dar trimiti sms-ul catre un numar din tara in care te afli.

| Staif a răspuns:

Lenesul mai mult alearga. Mi se pare ca mai mult timp ai pierdut asa.
Esti sigur ca acel card este pentru economii?

| Eugeniusu explică (pentru dannyel86):

In Franta... am facut totul corect.

| Eugeniusu explică (pentru Staif):

N-am pierdut mai mult timp, nu era ceva urgent, ci pentru viitor. Si cu timpul care il pierdeam la banca, am facut lucruri mai importante. Gresesti daca crezi ca sunt un lenes, in fine.

| Staif a răspuns (pentru Eugeniusu):

Nu am spus ca esti lenes. Ala e un proverb.

| Eugeniusu explică (pentru florinasu24):

Ce pot face pe acel site?