| Fernando9Torres a întrebat:

M-a rugat o cunoștința sa-l ajut sa-și facă carduri pentru salariu. 2 mai exact, unul rămâne pentru depunere și 1 la el. Care-i faza cu acele carduri? L-as ajuta sincer dar ar putea fi și ceva "consecințe" mai grave?

11 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Cardurile bancare nu raman la firma. E cam dubios ce vrea el.

| Fernando9Torres explică (pentru Wr3nch):

Am modificat, scuze!laughing. Gen un card e pentru depunere unul pentru cheltuieli(lucrează pe tir și sta mai mult pe afara).

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Fernando9Torres):

Card pentru depunere?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Fernando9Torres):

Sa isi faca revolut

| Fernando9Torres explică (pentru suntserios):

Idk. Mi a zis prin telefon, n-am înțeles foarte multe, o zis ca are nevoie de 2 carduri ca și alea pentru salar?‍♂️

| GabiDumitrescu a răspuns:

Presimt o teapa de zile mari. Si tu ai facut cardurile alea pe numele tau?

| mihai69 a răspuns:

Nu există"card pentru depunere"; sunt două tipuri mari de card: de debit (folosite și pentru a cheltui salariul care intră în CONTUL atașat), și de credit - care reprezintă un împrumut pe care îl iei de la bancă pentru diverse cheltuieli. NU merită să ia un astfel de card dacă nu are musai nevoie, e foarte scump, mai ales să scoți numerar din ATM-uri.
Așa cum s-a spus deja, un card Revolut e foarte bun.

| Wr3nch a răspuns (pentru Fernando9Torres):

Ah, unul pentru salar si unul pentru diurna. Pai asta ar trebui sa ceara firma. Daca il pune sa le fqaca singur, din nou, suspect.

| Fernando9Torres explică (pentru GabiDumitrescu):

N-am făcut nimiclaughing. O zis ca dacă pot. Vrea card de salar(gen debit)

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Fernando9Torres):

Sa isi faca singurel, cu putin noroc se poate si de la distanta.

| Yuoia a răspuns (pentru Fernando9Torres):

Tu nu poti sa deschizi cont pe numele lui. Cardul, este atasat unui cont.
La Banca trebuie sa fie titularul (ala care vrea contul) cu CI a sa. Indiferent daca il vrea pentru salar sau pentru alte economii din alte surse.