| alex495 a întrebat:

M-am abonat de curiozitate la onlyfansul unei tipe si voiam de pe 1 iulie cand expira sa nu ma mai abonez, chestia e ca m-am trezit ca mi-a luat bani din cont si mi-a mai dat o luna. Cum pot sa ma dezabonez? Ca ma bate rau. Am sters cardul de pe profil dar mi-e teama sa nu mai fie vreo smecherie pe undeva

14 răspunsuri:
| Visătorul_Daniel_1991 a răspuns:

Cine te bate

| dinaprilie a răspuns:

Daca l-ai sters din profil cred ca este ok. Cam asa este si pe la alte siteuri cu plata recurenta.

| Mopmop a răspuns:

Mergi la banca si cere sa iti anuleze direct debit.
Aici la banca sunt aparate speciale unde poti face, cred ca in Ro trebuie sa mergi direct la ghiseu.
Fara rusine mergi la banca si vorbeste.

suntserios
| suntserios a răspuns:

A șterge cardul nu inseamna ca te ai dezabonat. Cauta in setari pe undeva optiunea de dezabonare.

| RobertMoon a răspuns:

Onlyfans = aplicație pentru fraieri. Câți bani au făcut parașutele pe banii voștri nici nu vă închipuiți. Mai bine îți ștergi contul și gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RobertMoon):

Plângi de oftica

| RobertMoon a răspuns (pentru anonim_4396):

Oftică pentru ce? laughing

| alex495 explică (pentru RobertMoon):

Pai nu stiu cum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RobertMoon):

Ca esti saraca si nu-ti da nimeni bani sa te admire. O persoana care sta bine cu banii si cariera nu are asa atitudine

| BroascaCuElice a răspuns:

Intră la settings-following- și dă-i disable Re-Bill

| ywar a răspuns:

Nu am inteles niciodata acest gen de business. Una se dezbraca acolo si face ce-o duce pe ea capul..pana aici bun. de ce mama lu' Stefan cel Mare sa dau eu bani sa vad ce are aia intre picioare cand sunt milioane cate atata la fel, poate chiar mai bine. Nu va inteleg.

| alex495 explică (pentru ywar):

De curiozitate

| alex495 explică (pentru BroascaCuElice):

Nu gasesc