Hmmm intr-un sat pai daca e mai mare si mai aproape de oras poti sa iti faci o ferma cu animale cum ar fi sa ti mai multe vaci si sa vinzi laptele sau o afacere cu lecti de calarit ( bine aici trebuie sa te informezi un pic sau sa angajezi un profesor ) sa fi apicultor ( adica sa ai albine ) apoi cu pomi fructiferi sau poti sa faci si palinca din ele sa ti gaini sa vinzi ouale sunt multe chesti si un mic bonus daca stai langa padure poti sa vinzi cateodata si maceese plante medicinale sau chiar si ciuperci sper ca te-am ajutat fundita
Pana in 2012 Fondurile Europene pentru AGRICUTLURA si FERME se Acorda si la noi la fel de Usor ca in Polonia!In ultimile 4 luni Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui au Accesat 1,7 Miliarde RON...
Iata cum si de ce pana in 2012 obtii fonduri europene pentru afaceri agricole in doar 2 luni si 26 zile
Acest articol dezvaluie:
Cum a reusit Moldova, cea mai saraca regiune din UE, sa fie campioana la Fonduri Europene in Agricultura. Judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui au reusit sa atraga 1,9 miliarde lei pentru agricultura si zootehnie, la care in ultima saptamana s-au mai adaugat alte 365 milioane ron.
De ce s-au ambitionat oficialii Uniunii Europene oferind pana in 2012 fonduri europene pe banda rulanta tuturor antreprenorilor mici si mijlocii din Agricultura si Zootehnie! Afla cum sa prinzi si tu acest tren acum ori niciodata!
Ai idei de afaceri agricole sau ferme, vrei sa aflii daca esti eligibil si cum sa obtii fonduri europene nerambursabile? Pana in 2012 obtii finantare pentru agricultura in 2 luni si 26 zile, afla exact ce ai de facut incepand cu astazi!
Vrei ca in 2011 sau 2012 sa incepi propria afacere? Afla cati bani primesti de la UE, si in cat timp afacerea iti poate asigura un venit constant tie si familiei tale?
Descopera de ce afacerile din Agricultura si Fermele vor primii fonduri europene mult prea usor!
De ce sa nu te mai temi incepand cu 2011 de birocratie si tot ce te impiedica pana acum sa ajungi la fondurile europene nerambursabile?
Din acest articol descoperi care este traseul de urmat pentru a construi propria afacere agricola sau ferma cu finantare 100% europeana NERAMBURSABILA, obtinuta in doar 2 luni si 26 zile!
Imagineaza-ti ca ai reusit sa obtii fonduri europene nerambursabile pentru afacerea ta agricola, cultivi cateva zeci de hectare cu utilaje de ultima ora si ai o ferma de animale si pasari dotata modern.
Utilajele performante si ferma moderna sunt achizitionate in totalitate din fonduri europene nerambursabile si iti asigura o productie la costuri minime.
Stii ce inseamna asta? Ai aceleasi costuri de productie sau chiar mai mici ca toti marii producatori romani dar si ca importatorii de legume din Turcia, Cehia si Grecia, carne din Ungaria si Polonia, lactate si ouadin Bulgaria si Polonia.
Adica te poti bate cu orice alt mare producator, asadar exclus sa ramai cu produsele nevandute. Acum poti incheia contracte atat cu micii comercianti cat si cu marile lanturi de magazine, fiindca produci la preturi mici. Ai reusit, ai propria ferma, propria afacere in agricultura, proprii clienti, contracte pe termen lung, bani si posibilitatea de a reinvestii si in altceva pentru siguranta ta si a familiei tale.
E atat de simplu sa construiesti o afacere agricola din fonduri europene, dar din pacate, ne lovim debirocratie si lipsa informatilor... Avem nevoie de o valiza de acte si cautam prin mii de articole si sute de pagini ale ghidurilor solicitantului ca sa ne da seama cum trebuie sa arate un proiect si ce conditii sa indeplineasca...
Mai mult, majoritatea firmelor de consultanta cer sume astronomice ca sa iti faca un proiect cu ideile tale pe care il mai da altor zeci de persoane dupa aceea. In plus nici macar nu ai certitudinea ca proiectul va fi finantat, dar tu trebuie sa platesti onorariul lor!
Ce faci in aceasta situatie? Renunti!? Exact asta se urmareste prin birocratie, importuri, taxe si impozite... Sa ne descurajeze pe noi agricultorii si fermierii, fiindca de la noi nu iau comisioane grase, ci doar de la contractele de import.
Cu toate astea mai exista vreo cale sa obtina fonduri nerambursabile un om de rand care nu are pile si nici bani pentru atentii? Da exista! Citeste in continuare si nu o sa-ti vina sa crezi cate secrete si scurtaturi am descoperit de-alungul anilor in procesul de accesare a fondurilor europene in agricultura si cresterea animalelor!
DOVADA o Gasesti in Cele mai Sarace
6 Judete Bogate din Romania!
Judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui au reusit astfel sa atraga cei mai multi bani europeni pentru agricultura si ferme. Pana acum, cele sase judete au contractat proiecte in valoare de 1,9 miliarde de lei prin POR, la care se adauga alte 365 de milioane de lei, prin PODCA.
Aceasta este situatia fericita in care fondurile europene au ajuns exact acolo unde este nevoie, intr-o regiune cunoscuta ca fiind "polul saraciei" la nivelul Uniunii Europene, in functie de Produsul Intern Brut pe cap de locuitor.
Ce stiu unii anterprenori moldoveni si noi nu? In urmatoarele randuri afli adevarul despre cum...
In 2011 obtii finantare europeana pentru agricultura
si cresterea animalelor in doar 2 luni si 17 zile!
In urmatoarele 5 minute iti demonstrez cum poti face un proiect in agricultura sau zootehnie in mai putin de 2 luni care primeste finantare europeana nerambursabila in aprox. 26 zile de cand a fost depus!
Si toate acestea fara costuri ridicole si fara pile sau relatii, suntem aici pentru a-ti explica pe intelesul tau ce inseamna accesarea FONDURILOR EUROPENE NERAMBURSABILE pentru Agricultura si Cresterea Animalelor, si cum poti sa pui si tu mana pe o parte din banii europeni!
7 Motive Istorice ca sa Investesti in Agricultura
1. Guvernul pregateste impozitarea terenurilor nelucrate incepand cu anul 2012 (Surs: Realitatea.net)
2. Tinerii fermieri (pana in 40 de ani) care dezvolta afaceri agricole in mediul rural din 2012 primesc minim 40.000 euro fonduri europene, cu 60% mai mult decat in prezent (Ciprian Alic - directorul general adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit)
3. Sectorul agriculturii va beneficia doar in 2011-2012 de fonduri europene in valoare de 3,3 miliarde euro (Sursa: Ziarul Financiar)
4. UE a pus la dispozitia Romaniei fonduri structurale de 35 de miliarde de euro pana in anul 2013. In prezent nu s-au accesat nici 10%! Bani sunt destui, timp nu mai este foarte mult!
5. Termenul de amortizare a investitiei pentru majoritatea afacerilor din agricultura este considerabil redus, iar profitul - rapid, iar cererea pentru produsele agricole si provenite de la animale exista atat pe piata interna cat si externa
6. Cu o piata de peste 22 de milioane de oameni inca se importa peste 65% din produsele agroalimentare din Turcia si alte tari, iar la capitolul exporturi stam foarte prost.
7. Rata de succes a proiectelor care primesc finantare pentru o ferma sau cultivarea pamantului este de peste 90%, iar incepand cu 2011 poti incepe fara cofintantare!
In urmatoarele randuri iti voi explica tot ce ai de facut incepand cu prima saptamana si pana intri in posesia banilor, de aceea te avertizam ca acest articol nu este pentru oricine, se adreseaza doar celor ce isi doresc cu adevarat sa aiba propria ferma sau sa inceapa o afacere agricola din fonduri europene! Tu iti doresti cu adevarat? Daca da, citeste in continuare...
In prima saptamana verificam daca indeplinesti conditiile necesare obtinerii unei finantari in agricultura si daca ideea ta de afaceri este eligibila:
Cine poate obtine FONDURI pentru AGRICULTURA?
Oricine se incadreaza in una din categoriile de mai jos, poate accesa fonduri europene:
Persoanelor fizice si Inteprinderile individuale
SRL-urile
Microintreprinderile intre 1 si 9 salariati
Societatile agricole, proprietarii de paduri, producatorii
Uniunea Europeana sustine orice om intreprinzator si cu dorinta de a realiza ceva pe cont propriu
Tot in prima saptamana verificam daca ideile tale de afaceri agricole si zootehnice sunt eligibile si ai timp cateva zile sa te decizi asupra unei singure idei, cea cu care vom merge mai departe!
288 de idei de afaceri finantate
din fonduri europene pana in 2012
Daca afacerea ta se incadreaza in unul din domeniile de mai jos atunci am trecut de prima etapa. Ia o foaie de hartie noteaza-ti ideile de afaceri si verifica care sunt eligibile:
Cresterea animalelor si a pasarilor
Silvicultura si pescuit
Productia si compercializarea ciupercilor
Arbusti fructiferi (afin, zmeura, catina, coacaz, agris)
Achizitia de utilaje agricole
Cresterea animalelor. Ferme de animale
Ferme de porci. Comercializarea preparatelor din carne de porc
Cultivarea plantelor medicinale
Ferme de melci. Comercializarea melcilor
Sera de flori si pepiniera, pomi ornamentali
Plantatie de vita de vie. Productie vin
Cresterea racilor
Ferma de struti. Comercializarea preparatelor din carne de strut
Cresterea iepurilor
Cresterea caprelor
Productia de carne si mezeluri
Cresterea gainilor pentru oua si carne
Cresterea curcanilor si a prepelitelor
Cultivarea legumelor
Cultivarea porumbului
Productia de fructe si produse obtinute in urma procesarii acestora
Ideea ta nu se incadreaza in domeniile de mai sus? Atunciverifica lista completa cu toate cele 288 de domenii de afaceri agricole eligibile la paginile 18-29 din ghidul "Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012"!
Click aici pentru a intra in posesia ghidului Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012 (stoc disponibil: 1000 62 buc)
Asadar in prima saptamana te decizi ce afacere agricola sa incepi si verifici daca este eligibila sa primeasca fonduri europene...
In a doua si a treia saptamana vei rezolva toate problemele care tin de acte, cereri, formulare sibirocratie! Cum? Citeste si afla...
Cum rezolvi tot ce tine de birocratie
in doar 10 zile lucratoare?
Acum si tu ai posibilitatea sa scapi de birocratie in doar 5 zile lucratoare datorita ghidului "Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012" care intre paginile 136 - 177 iti spune pas cu pas ce ai de facut, cui te adresezi, ce acte ai nevoie, cum completezi cererile, unde le depui!
Toate mecanismele bolnave ale Instituriilor Statului, vor fi eliminate cu ajutorul ghidului "Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012", care iti dezvaluie cum sa faci in doar 10 zile lucratoare, tot ce pana acum le faceau Institutiile obosite ale Statului in cateva luni!
De acum inainte:
Nu mai trebuie sa alergi de la o institutie la alta si sa fii trimis de la o coada la alta
Nu vei mai fi nevoit sa apelezi la firme de consultanta care iti vor cere bani in avans, fara sa stie macar despre ce va fi proiectul tau
Nu te va mai intoarce nimeni din drum pentru ca lipseste un anumit act sau ca ai completat gresit o cerere
Actele depuse de tine nu mai risca sa stea pe fundul unui sertar timp de cateva luni pana le vine randul
Vei stii exact ce acte sunt necesare si ce formulare trebuie completate, pentru ca proiectul tau sa fie FINANTAT
Vei parcurge calea deja batuta de peste 1036 de romani obisnuiti (clientii nostri incepand cu 2009) care au obtinut deja fonduri europene.
Ai scapat si de birocratie multumita capitolului 12 din ghidul "Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012"... Acum ce mai urmeaza?
In a patra saptamana rezolvi principala problema ce se face vinovata de peste 91% din proiectele respinse pe Masura 112, 141, 121!
Principala problema care i-a tinut in casa in 2010
pe majoritatea agricultorilor!
Principala problema care i-a impiedicat pe majoritatea oamenilor obisnuiti sa acceseze Fondurile Europene pentru Ferme si Agricultura si de care aproape nimeni nu vorbeste este reprezentata de lipsa banilor de care ai nevoie sa cofinanteze proiectul.
Ca proiectul tau sa fie finantat trebuie sa vi cu o cota parte din bani, de obicei aceasta cota este intre 20-40% din valoarea totala a proiectului! Dar...
Tu nu te teme! Incepand cu anul 2011, lucrurile s-au schimbat radical, daca nu ai bani, bancile iti acordafinantare rapid si foarte usor. Urmand modelul polonez activele care ajung in posiesia afacerii beneficiare de fonduri europene (afacerii tale) pot fi acum gajate in favoarea bancii, lucru care duce la scaderea pana la zero a riscului tau! - afirma Marius Radu, Specialist in Fonduri Europene in cadrul Bancilor din Romania
Cu alte cuvinte tu nu risti nimic: iti demarezi afacerea din fonduri europene NERAMBURSABILE, iar partea de bani care pana acum trebuia sa o aduci tu, in 2011 o poti obtine foarte usor din Banca, punand gaj afacerea ta, care este dezvoltata din banii uniunii si ai bancii. Astfel riscul este zero!
Descopera tot procedeul prin care poti obtine finantare de la banca in doar 2 saptamani din ghidul"Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012", si incepe propria afacere cu zero investitii din surse proprii, si zero riscuri
Iata pe Scurt Cum Vei Accesa Fondurile Europene
pentru AGRICULTURA in Doar 2 luni si 26 zile
Saptamana 1: Verifici daca indeplineste conditiile si daca ideile tale sunt eligibile (vezipaginile 9-16 din ghiudul "Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012")
Saptamana 2-3: Completeaza cererea de finantare si rezolvi cu actele (recomandari privind completarea la paginile 136, 138), intocmesti dosarul si rezolvi tot ce tine de acte, adeverinte si cereri (vezi pag 130)
Saptamana 4: Parcurgi pasii necesari obtinerii cofinantarii (chiar daca ai bani economisiti, iti recomand sa ii pastrezi si sa urmezi pasii din ghidul "Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012", construieste-ti afacerea din fonduri europene cofintate de banca, punand gaj afacerea care o demarezi, astfel nu risti nimic si investesti zero lei)
Incapand cu saptamana a 5-a totul devine simplu,
nu mai depinzi de nimeni decat de tine!
Saptamana 5: Proiectul - Completeaza studiul de fezabilitate... Multi nu stiu ca studiul de fezabilitate este cel ce face diferenta intre proiectele care obtin finantare si celelalte, de aceea ti-am pregatit un capitol interg doar despre acest aspect
Saptamana 6: Proiectul - Fii foarte atent cu criteriile de selectie, relevanta si maturitateale proiectului si esti ca si admis pentru obtinerea fondurilor nerambursabile. Ai instructiuni complete cum trebuie sa scrii proiectul in ghid, analiza economico-financiara, grafice, tabele, instructiuni complete (detalii in ghidul Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012)
Saptamana 7: Revizuire - Asigura-ti proiectul inainte de a-l depune... Ti-am pregatit o lista cu punctele pe care comisia vrea sa le atingi in proiectul tau. Daca ai atins 80% din toate aceste puncte proiectul obtine garantat finantare
Saptamanile 8-9: Depunerea si aprobarea dosarului
Click aici pentru a intra in posesia ghidului "Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012" (disponibile:1000 62 buc)
Cat dureaza pana ce proiectul este aprobat?
Doar doua saptamani !?
Dupa cum ti-am demonstrat in programa de mai sus, parcurgerea pasilor din ghidul "Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012" te ajuta ca in 7 saptamani sa faci toate demersurile necesare finalizarii si depunerii proiectului.
Tot ce mai ai de facut este sa depui proiectul si sa obtii finantarea, lucru care in 2011 a fost mult simplificat pentru ca afacerea ta agricola sa prinda viata cat mai repede! Astfel poate dura doar cateva zile pana ce proiectul tau este aprobat!
De aceea am ales sa iti punem la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie, astfel incat sa iti poti incepe afacerea fie in 2 luni si 26 zile, fie in 3 sau 4 luni daca esti angajat si nu ai mult timp la dispozitie. Totul depinde numai de tine!
Din continutul ghidului descoperi:
Lista activitatilor agricole si zootehnice eligibile (cap. 1)
Dictionar de termeni de finantare (nu vor mai exista termeni pe care sa nu ii cunosti)
Acordarea Fondurilor Structurale si de Coeziune pentru Agricultura si Cresterea animalelor
Cum obtin fonduri Structurale in Agricultura si Zootehnie?
Documentele necesare la dosar (formular, cerere, declaratie...)
Formularul cererii de finantare
Bugetul proiectului
Declaratiile de eligibilitate, angajament, amortizare mijloace fixe
Planul de afaceri
Estimarea cheltuielilor pentru fiecare activitate si subactivitate
Estimarea potentialelor surse de venituri
Stabilirea unor proceduri de supraveghere permanenta a costurilor
Comisia de evaluare
* plus tot ce ai nevoie pentru a face de la zero un proiect corect. Click aici pentru versiunea completa
Afla ce stiu polonezi si noi nu
despre agricultura si fondurile europene?
Polonia a reusit pana acum sa absoarba peste 65% din Fondurile Europene pentru Agricultura, in timp ce noi ne situam sub 10%.
Acesta este motivul pentru care cei doi autori ai ghidului "Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012" au adaptat tehnicile de accesare a fondurilor europene pentru agricultura folosite de polonezi la legile romanesti, fiind necesare mii de ore de munca, sute de proiecte depuse si experienta acumulata cu peste 1036 de clienti fericiti in ultimii ani.
Cu o bogata experienta in accesarea fondurilor europene in Romania si vaste cunostinte economice, EC. Lupu Magdalena a sintetizat peste 4000 de pagini cu informatii despre accesarea fondurilor europene pentru zootehnie si agricultura. Ghidul contine informatii practice, usor de inteles, si de ultima ora.Beneficiezi de munca de cativa ani a autorului si echipei sale la pretul unui pranz in oras.
Incepe afacerea ta astazi- 12 Septembrie 2011 - pentru
pretul unui mic dejun!
Gandeste-te la o idee de afaceri -> scrii-o pe hartie -> noteaza-ti cateva idei principale asupra cum doresti sa decurga afacerea si in mai putin de 3 luni de zile ar trebui sa fii pe teren si sa incepi construirea propriei tale afaceri.
Ghidului "Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012" va transpune ideile din capul tau intr-un proiect de succes, fara sa mai platesti mii de euro la firme de consultanta care de multe ori se ocupa doar cu incasarea de avansuri pentru proiecte. In plus nu mai depinzi de nimeni, nu mai trebuie sa astepti pe la usi, sa stai la cozi, sau sa fii ignorat.
Construieste-ti propria afacere cu ajutorul pasilor din ghid urmati deja de sute de fermieri si anul viitor pe vremea aceasta te poti plimba prin propria ta ferma, avand un zambet de multumire pe buze, sau poti savura o cana de cafea in restaurantul sau la pensiunea ta. Acum ai puterea sa incepi orice afacere iti doresti si sa te bucuri alaturi de familia ta de banii pe care ii meriti
Multi oameni si-ar fi dorit sa fie in locul tau, si sa aiba pus cap la cap tot ce trebuie sa stie despre finantarea propriei lor afaceri agricole. Nu ar mai fi alergat atat, nu ar mai fi cumparat atentii pentru diferite persoane si ar fi economisit comisioanele de cateva mii de euro date la firmele de consultanta!
Majoritatea clientilor ne-au marturisit ca vad achizitia acestui ghid ca pe o investitie si ca ar fi platit si 1000 ron pentru acesta! Chiar daca ghidul "Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012" concentreaza consultanta in valoare de cateva mii de euro, noi ti-l oferim la un pret modest, din care trebuie sa acoperim si costurile de tipar, promovare si consultanta prin email si telefon... De aceea pretul ghidului Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012 este de doar 76 lei
Dar asta nu e tot...
COMANDA Ghidul FONDURI EUROPENE PENTRU AGRICULTURA, astazi 12 Septembrie SI Primesti GRATUIT alte 5 (cinci) CARTI:
Daca comanzi astazi ghidul "Fonduri Europene pentru Agricultura 2011-2012", primesti absolut GRATUIT cinci publicatii de ultima ora despre accesarea fondurilor europene in agricultura si zootehnie!
vezi și
http://www.fonduriagricultura2012.ro/?gclid=COyM1MnHl6sCFQIYzQodlz9vLA
Mihaidavidoglu1954 o mica intrebare pentru tine eu am o mica afacere de legume un solar spatiul este un pic cam mic vreo 600 m/2 as putea beneficia de vreun fond ceva mersi astept raspunsul tau
Ideea chinezească este cam prostie că nu poți să faci seră cum propun ei, la iernile f urâte din România, dar poate fi îmbinat modelul lor cu o seră tradițională.
Ce propun ei este pentru ierni blânde, dar se distruge totul, dacă afară sunt minus 30 -minus 35 de grade, și bate rău crivățul, dar pe același principiu poți face și ciupercărie și seră de căpșuni sau de alte plante, îmbinând sera tradițională încălzită normal, cu propunerea lor.
Depinde de bani, de cât teren ai, de utilaje și de ce te pricepi tu, să faci.
Buna! Eu lucrez cu Avon si este super. Daca vrei poti incerca si tu.
Daca vrei iti pot spune ce sa faci. Pup
Ca să beneficiezi de fonduri-- rambursabile în condiții mult mai bune sau ne rambursabile--- trebuie să faci un plan de afacere și planul de afacere, trebuie să fie perfect viabil.
Ei nu sunt societăți de binefacere, ăștea te ajută de o manieră sau alta, dacă văd că vrei să faci o treabă bună, și utilă.
Sunt mai multe tipuri de treburi de astea și dacă vă asociați mai mulți puteți face o firmă care să solicite niște fonduri, eu nu m-am interesat cum este, că eu nu am pământ.
Agricultura
Pentru produse / utilaje / ingrasaminte / accesorii pentru culturi intra pe http://fermierulmatca.ro/