| needcolors a întrebat:

Ma gândeam sa investesc banii intr-o garsoniera in jur de 600-700 mil in ideea de a o inchiria ca sa aducă ceva profit. Merita sa bag banii in asa ceva sau nu? A incercat cineva? Multumesc!

5 răspunsuri:
| Fantoma_1807 a răspuns:

Daca locuiesti intr/un centru universitar si dispui de banii respectivi cash s/ar merita, dar trebuie sa stii si cui inchiriezi, am mai multi vecini care si.au inchiriat garsonierele si au ramas si.n paguba, fie chiriasii au plecat dupa o luna si nu i.au platit nici chiria si nici utilitatile si a trebuit sa le plateasca el fie au facut ravagii, cind au plecat si/au luat suveniruri, o chiuveta, un calorifer ceva.

| oanard174 a răspuns:

Nu cred ca merita deoarece iti dai seama ca cu timpul o sa se stice tot ce ai facut, stii cum e (de ce nu e al tau nu te doare zic eu), deci nu cred ca-ti vor ingriji chiriasii casa asa cum crez tu.eu nu as face-o.

| meduzza a răspuns:

Depinde si de oras/zona. dar decat da bagi 15000 de euro ca sa castigi 100 pe luna. mai bine investesti in altceva. si la banca daca ii bagi iti iei dobanda mai maretongue

| needcolors explică:

Cineva spunea ca inchirierea in regim hotelier aduce mai multi bani decat inchirierea pe timp mai lung.

| ionut021 a răspuns:

Parerea mea este ca daca acum ai bani cash imobiliarele sunt cele mai bune investitii... nu neaparat pentru chirie dar si pentru ca preturile vor creste cat de curand