Sa ne calmam. Cele doua raspunsuri primite nu mi se par ca au o valoare mare pentru un profit valoros sau sunt neclare. Vinderea unui lucru implica multa rabdare si un timp valoros pierdut in speranta disperata de a-l cumpara cineva. Mai bine faci niste servici, sau un blog, eventual un blog de Counter-Strike unde postezi smecherii, noutateti etc. Rogi userii care intra sa doneze 3 euro si le vei promite un server cat mai bun (asta si o sa faci).Cu asta cred ca te descurci, poti incerca, nu te omoara nimeni. 3 euro x 100 de persoane spre exemplu=400 lei. Numai bine!
Daca vrei sa scoti bani din cs te-as sfatui sa iti faci un server de deathrun cu respawn pentru a intra lumea, iar daca vrei poti face si normal insa aduci mai greu playeri pe server.
Presupun ca stii sa faci un server, daca nu gasesti pe diferite bloguri.
Bft
Scrie-mi pe adresa moc5mags@yahoo.com si eventual un nr de tel si te invat sa castigi bani pe net intr-o afacere perfect legala
Joaca la pariuri sau acum depinde cat de multi bani ai nevoie...dar ca sa faci bani la pariuri iti trebuie noroc si cunostinte