| Anonimul151 a întrebat:

Mai se primesc ( dau ) fonduri europene nerambursabile, pentru tinerii între 18-26 ani ( ceva de acest gen era ) care își doresc să își deschidă în viitor o afacere? Ce sume se primesc?

Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

Dacă ești conștient de proces, atunci nu începe direct cu întrebarea "Ce sume se primesc?".

Fă-ți temele, gândește-te ce afacere vrei să faci, gândește-te de unde vei face rost de partea de bani cu care trebuie să contribui tu, gândește-te cum demarezi afacerea, gândește-te cum faci un plan de afaceri convingător și abia apoi te poți întreba "câți bani aș putea primi".

6 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

"Ce sume se primesc?"

Nu este chiar atât de simplu cum îți imaginezi tu...

Ca să accesezi fonduri europene trebuie să depui o grămadă de efort și să îndeplinești o grămadă de condiții care nu sunt deloc ușor de îndeplinit.

| Anonimul151 explică (pentru johnnny123):

Sunt conștient de lucrul acesta. Și știu că nu este atât de ușor, simplu. Eu nu mi am imaginat chestia asta, doar întrebam.

Știu că sunt destul de multe condiții de îndeplinit pentru a obține finanțare, însă în cele mai multe cazuri nu ți se aprobă. Dar, încercarea merită. Poate ai norocul să se aprobe...

Răspuns utilizator avertizat
| Anonimul151 explică (pentru johnnny123):

Ok. Mersii pentru răspuns.

| LaurFLOREA a răspuns:

Acum nu! Iar aceste fonduri europene sunt oferite pe diferite categorii. Nu conteaza varsta atat timp cat firma este compatibila.

| blackann a răspuns:

"se mai primesc" nu "mai se primesc"!