Nu tocmai la asta ma refeream, ma referam daca ai inmulti profitu rezultat. Adica in prima zi ai avea 10.100, a 2-a zi ai avea 10.201 a 3-a zi ai avea 10.303 a 4-a zi 10.406 si tot repetand procesul asta sa in cate zile s-ar face 1 milion.
Apuca te si calculeaza singur, aici nu face nimeni teme pentru scoală, le faci tu singur.
Nu mai stiu matematica din asta, prea complicat, am lipsit de la ora asta, succes. Stiu ca faceam si pentru bac din astea.
Andrei mamă, cu toată tristețea, raționamentul tău e fals!
E formula de baza pentru a calcula dobanda compusa in sistemul financiar, doar ca in acest caz e aplicata pe zile si nu pe ani. in 464 zile, suma creste de 100 de ori, adica de la 10000 la 1 mil. ce e gresit aici? p.s. e domeniul meu de activitate./ vad ca si tu tot 464 ai obtinut... ai alta formula?
De fapt e 463, o alta formula, similara, este logaritm in baza 1.01 di n 100= 463
unde 1.01 e de la acel 1% pe zi, deci 101% dupa o zi=1.01, iar 100, e de cate ori trebuie sa creasca valoarea de la 10 mii la 1 milion. funda?
Ce vorbești mami, ia calculează și vezi că-ți lipesesc din rezultat vreo 3 de zero. Măcar stai jos nu te ridica in picioare!
Pai e acelasi raspuns ca al tau, gresim amandoi?
care 3 de zero?