| StefanE2019 a întrebat:

Merită să îți mai deschizi Internet Cafe în 2021? Sau mai bine să asamblezi și repari calculatoare?
*Merită = dacă poți scoate un profit decent

8 răspunsuri:
| StefanE2019 explică:

Edit: Ziceam dacă mai este de folos să ai internet cafe in 2021... Dar în 2024-2025 ce ați mai spune?

| Andrei007007 a răspuns (pentru StefanE2019):

Eu zic ca nu prea merita o asemenea investitie, daca vrei profit din asa ceva, mai bine investesti in ceva ce se consuma zilnic (mancare, haine, etc.). De reparatii calculatoare nu stiu ce sa zic, sunt foarte multe firme mari care se ocupa cu asa ceva, tu ar trebui sa ai oferte mai mici ca ale lor dar si aici iti trebuie clienti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita, toata lumea are internet/pc acasa. In schimb asamblatul si reparatul de calculatoare este un domeniu fara moarte ->poti scoate profit

| ReZiSTorr a răspuns:

Nu merita nici una nici alta. Oricine se poate uita pe internet sa schimbe componente ale PC-ului, nu e filosofie, iar instalarea de windows e mai usoara decat inainte.Mai mult as tinde sa imi deschid service de telefoane daca as cunoaste domeniul

| Vântulalb a răspuns:

@Wickedklw are dreptate.

| Simpatic a răspuns:

Internet-cafe-urile erau odata foarte apreciate cand lumea nu-si permitea un PC pentru ca costa cat o masina noua aproape laughing
Vremuri frumoase de altfel cand jucai jocuri in retea cu prietenii si stateai pana dimineata.
Dar din pacate acele vremuri au disparut si nu cred ca mai exista cineva care vrea acest lucru decat daca ai avea o publicitate foarte mare si lumea ar dori sa incerce sa se intreaca unii cu altii, un fel de rivalitate, dar oricum te-ar costa foarte mult.
Poti in schimb si nu-ti cer bani pe aceasta ideea happy sa iti deschizi o sala cu console: PS4, PS5 ca tot apare si ultimul Xbox, acolo inca vad ca mai exista astfel de sali de "gaming", unde lumea mai joaca o fifa, un mortal kombat, ce poti juca la dublu, sau pustii incearca jocuri video de ultima generatie.
Dar in primul rand ai nevoie de capital maricel, sa iei consolele, spatiul de inchiriat, tv-uri bune pentru gaming 4k, personal angajat, acte etc

| siriusblack98 a răspuns:

Nu rentează nici una și nici cealaltă. Treaba cu internet cafe e moartă de mai bine de 10 ani. Acum ai internet și la cea mai amărâtă terasă la care poți bea o cafea. Și plus că toată lumea are pc/laptop/tabletă/telefon. Nu, asta este la fel de rentabilă ca un service dedicat exclusiv Daciilor 1300. Iar firma de reparat pc-uri este cam tot pe acolo. Dacă vrei să faci ceva pe domeniul ăsta, atunci lărgește-ți aria. Nu repara doar pc-uri. Repară și tablete, telefoane ba chiar și electrocasnice. Și chiar și așa, tot nu scoți mare brânză pentru că este o concurență foarte mare iar oamenii au de unde alege.

| Liviu322 a răspuns:

Niciuna nu s-ar merita in mod deosebit, daca vrei tu neaparat, reparatii.