| abcddcba a întrebat:

Merita videochat-ul pentru barbati de acasă fără a-ți arata fața daca vrei niste bani destui de frumosi?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca va platii cineva doar sa-ti vada curul si eventual cucul...
Merita daca iti arati fata, arati foarte bine la corp si ai un penis de peste 20 cm. Ce zici, corespunzi cerintelor?
Nu uita ca trebuie sa ai cont bancar cu facilitati de procesat credit carduri, ca omul nu plateste cash, cand este online.

5 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Daca ar fi asa usor sa faci bani fara sa iti arati fata de ce ar mai fi atatea persoane care fac videochat aratandu-si fata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cazuri in care unele femei castigau intre 3000 si 5000 de $ pe luna faceau singure dar la faggeds i dont know happy intreaba-l pe mister pomohaci big grin daca erai femeie parca suna mai bine da tu fiind baiat aratandu-te in costumul lui adam in fata altor barbati nu stiu ce sa zic fa ce simti happy sau daca poti sa faci sa fi vazut doar de femei ar fi ceva.fa cu o fata mai bine combini placutul cu utiluwinking

| Bizon95 a răspuns:

Baietii nu prea scot bani pe video-chat
iar cei care scot cat de cat in general ori arata ca un Chippendale, ori au un penis mare cat are calul
insa poti sa incerci, eu am incercat la un moment dat si dupa 2h de plictiseala KIOARA, am lasat-o balta!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu ți-e greață de banii frumoși câștigați din prea curvie virtuală, sigur că merită.

| abcddcba explică (pentru Violleta2022):

Accepta cererea