anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am facut in septembrie 2015 card la bcr pentru a nu tine banii in casa. In primele luni mi s-a luat 10 lei in total(3 lei pe luna). Dupa aceea nu mi s-a mai luat 1 ban din cont. Nu stie careva pentru ce a fost acea taxa? Si mai ales daca o sa mai am? Si de cate ori? Mai vreau sa precizez ca am 18 ani(probabil card pentru elevi/studenti) de tip visa si am mai cerut si token pentru a vedea starea banilor. Dupa ce imi expira expira cardul o sa mai beneficiez de aceasta "oferta"?
Multumesc anticipat!

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil este vorba de comisionul de retragere. Nu ai spus de cate ori ai scos bani din bancomatul BCR sau de la bancomatele altor banci.

| nospacebar a răspuns (pentru darrio2007):

Am scos de cel putin 50 de ori bani din bancomat si niciodata nu am avut comision de retragere

| darrio2007 a răspuns (pentru nospacebar):

Foarte curios.

| nospacebar a răspuns (pentru darrio2007):

Dar eu cred ca am si marele avantaj ca inca sunt elev...

| nospacebar a răspuns:

Intrebarea e urmatoarea. Dupa ce imi expira cardul, o sa mai beneficiez de aceeasi oferta?

| darrio2007 a răspuns (pentru nospacebar):

Probabil ca da. Mie mi se ia comision cate 0.20-0.30 ron la fiecare retragere, functie de suma ridicata de la bancomat. Dar la alta banca. Si nu mai sut elev de mult timp.

| nospacebar a răspuns:

Aici as prefera sa imi raspunda cineva care are card visa si nu este elev/student

| nospacebar a răspuns:

Si daca las banii acolo si nu stiu... sa presupunem ca dupa 10 ani vreau sa scot 100.000 lei laughing
comisionul va fi de 30 de bani?

| Violleta2022 a răspuns:

Toate bancile au taxe bancare lunare unde ti se ia o suma fixa lunar. In plus, cand platetsi cu cardul la diverse magazine, ti se mai ia o suma micuta din cauza acelui aparat de unde ai scos sau platit banii.
Puteai sa-ti vezi contul bancar si fara token, ala este mai mult sa faci plati online.
Dupa ce expira cardul, banca iti va trimite unul nou cu alta data de expirare.

| radu5691 a răspuns:

Cere informatii direct la banca, cea mai in masura sa te poate lamuri...
0800.801.BCR (0800.801.227), apel gratuit din orice reţea naţională