| Mara6392 a întrebat:

Mi-am instalat aplicația BT și ei îmi cer să fac o poză buletinului meu. De ce îmi cer să fac poza buletinului meu? Nu mă simt în siguranță să dau buletinul.

9 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

rolling on the floor

nu dai buletinul camatarilor, il dai bancii.
ce creiere aveti unii. Doamne fereste!

| johnnny123 a răspuns:

Pentru că asta este legea, altfel cum vrei să te identifice? Crezi că lucrează vreo bancă cu tine dacă nu ești dispus să le dai o copie după actul de identitate?

Dacă mergi direct la ghișeu să-ți deschizi un cont nu-ți cer cartea de identitate să facă o copie?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru că e o plicatie bancara. Nu ai vrea să îți de acces la cont / card fara sa te legitimeze?

Nu te simți în siguranță nu îți deschide cont. Ecuația e simpla.

| blackann a răspuns (pentru suntserios):

Si nici sa nu se angajeze vreodata, ca nu e safe sa-si dea buletinul angajatorului. Si oricum sunt prea multi prosti in functii, mai bine sa stea acasa.

| dullcat a răspuns:

Buna.E normal, dai buletinul unei banci cat se poate de cunoscute, nu-i ca si cum trimiti poza cu el pe siteuri dubioase de pe net. Daca nu ar exista indentificarea, multi smecheri ar abuza de aplicatie/serviciile bancii. Eu mi-am deschis cont online la ei si a fost nevoie sa trimit poza, plus sa apropii buletinul de camera laptopului in timpul apelului video.

| Frank51 a răspuns:

Dar la bancă cum ți-ai facut curaj să-l dai când ți-ai făcut contul?

| darrio2007 a răspuns:

Ca sa confirmi, in aplicatie, pentru cand ti-ai facut contul la banca.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Dar banii tăi te simți în siguranță să-i lași la bancă?
Dacă ți-i fură bandiții ăia?
Carte de identitate mai găsești, dar bani...
rolling on the floor