Cam ciudată exprimarea ta dar... in fine. Contactează bancă și convinge-i pe ei că nu ai tocat tu banii
Da se restituie dar este nevoie sa mergi sa depui plangere si la politie, apoi sa demonstrezi ca nu ai fost de rea credinta, nu e atat de simplu!
Poti afla informatii de la banca emitenta a cardului respectiv.
Cum sa toc eu bani dacă eu nu îl cunosc pe Ionuț Craciun? și nu am autorizat transferul respectiv. Nu caut răspunsuri de genu, caut răspunsuri sa fiu lămurit. Asta e pierdere de vreme și nervi tocați!
Uite un răspuns util. Dacă se poate pentru ca sunt purtat pe drumuri și condiția mea fizica nu e tocmai favorabila, prejudicii. Mulțumesc frumos
Sa blochezi cardul trebuie sa suni la banca, sa le spui ce se intampla, aia iti blocheaza cardul nu tu.
Apoi banca va trebui sa iti restitutie toti bani, bineinteles dupa ce investigheaza situatia.
Nu este vina ta, este vina lor ca au un sistem usor penetrabil, asa ca vor trebui sa iti puna ei banii la loc.
Sunai si intreaba, ori poti opri la o sucursala a bancii si sa intrebi, nu te lasa asa ca lasa ca fac ei asta din moralitate, e bun sa intrebi pe ei direct si sa le ceri sati puna banii la loc, asta daca ei inca nu tiau spus, ori sa iti trimita ceva email, ori mesaj in sensul asta.
Te duci imediat la banca si le explici ce s-a intamplat.
Vezi daca poti face plangere din aplicatie, sa raportezi tranzactia ca nefiind autorizata de tine.
Afla ca rareori mai se fac greseli de genul.
Mulțumesc din suflet pentru răspuns. Normal ca nu las lucrurile asa din moment ce nu cunosc niciun Crăciun și nu am autorizat nimic. Îți cere și pinul sa autorizeze. La Brd, ca banca e praf. Au zis sa sun mâine sa le explic situația.
Aplicația nu pot sa o mai folosesc ca au blocat totul, doar suma ce mai e pe card poate fi folosita. Vedem mâine ce zice. Cert e ca eu nu am făcut nimic. Dar nici măcar nu îl cunosc, doamne.
Salut! Eu am cardul la Raiffeisen. Am patit ceva similar la un moment dat, m-am trezit ca o firma de inchiriere de masini din portugalia (unde fusesem cu aprox 8 luni in urma) mi-a retras de pe card complet random 1800lei. Degeaba m-am chinuit eu sa vorbesc cu cei de la banca si local si la Bucuresti, am sunat, am dat mailuri, raspunsul in cele din urma a fost ca odata suma iesita din cont, chiar daca este inca in curs de tranzactie si n-a ajuns in contul firmei respective, a iesit din controlul lor si nu mai poate fi blocata. In cazul meu, nici nu m-am chinuit sa apelez la politie pentru ca era vorba despre o infractiune internationala, asa ca ma indoiesc ca aveam sanse din start sa se intample ceva.
Chiar îmi pare rău să aud asta. Sper ca în cazul meu sa fie okay.
Te sfatuiesc sa fugi de BRD, altfel vei mai avea si alte probleme.Eu asa am facut.
După cum spuneam: Contactează bancă și convinge-i pe ei că nu ai tocat tu banii
NU ești purtat pe nici un drum! Telefonic rezolvi tot deși NU CRED că ai ce
Am o cunostiinta care a comandat de la cineva de pe Facebook, ceva haine si in momentul respectiv cineva i-a furat 400 lei ( cardul a fost compromis). Cineva a facut cumparaturi pe amazon.
Nu a avut aplicatie la momentul respectiv, dar cand si-a dat seama, ca nu mai are bani pe card, s-a dus la banca, si acolo i-au spus ca a cumparat ceva de pe amazon.
Banii au fost toti recuperati.
Si mai am o cunostiinta care a platit o vacanta in Grecia si cum au fost probleme cu covidul, ei nu au mai putut pleca in vacanta, iar agentia respectiva nu a vrut sa-i returneze banii.
Tot asa s-a dus la banca si a rezolvat, au ceva aplicatie Buy Back, si au recuperat toti banii. (era vorba de circa 1000 euro).