OK momentan ti-am trimis invitatii pe askGFK pe revista NOINU si pe Trivago siteurile de unde eu am luat deja banuti! Dupa ce-ti faci conturile da-mi de stire pe thegreatestacdcfan@yahooo.com cu ce te pot ajuta!
Toate metodele posibile de pe internet in care poti face bani muncind direct de acasa.
Daca-mi dai o adresa o sa-ti trimit (pentru inceput) doua invitatii: una pe Trivago unde eu am luat deja 385 lei si una pe GSK!
Adresa mea de e-mail este alex19051988@yahoo.com Poti sa imi dai toate linkurile tale unde crezi ca acele site-uri si programe te platesc pentru munca si orele petrecute pe calculator.
Http://cumsafacibanii.blogspot.com/ - 3 modalitati, eu le fac pe toate 3 :D SUCCES!
EXACT! Cine a zis ca trebuie sa mergi "in teritoriu"? Astea-s siteuri de facut bani online man!
Vin si celelalte poate mai greu dar viin! Sa-mi spui daca au ajuns azi!
O sa mai vina candva aceste invitatii pe e-mail ca a trecut deja cateva zile.
Am mai dat azi odata invitatile sper sa vina astept semn de la tine!
Nu am primit nici pana acum nimic pe e-mail. Ar trebui sa contactezi acele site-uri sa vezi ceva probleme sau eroare are ca nu poti trimite invitatii pe e-mail.
RobertCodescu as dori si eu invitatii pe Trivago si pe GSK...dar sa fie sigur nu tepari
RobertCodescu as dori si eu invitatii daca vrei sa-mi dai pe Trivago, askGfk si NOINU.pls
anonim_4396 întreabă: