| raduspace10 a întrebat:

O sa imi chem 2 prieteni la o "bauta" peste vreo 2 saptamani si vreau sa imi fac o "fenta" cu niste mormane de bani cash.
Vreau sa imi retrag din contul bancar 1 miliard de lei vechi (100 000 RON). Intrebarea se pune: dupa bauta, vreau sa ii bag la loc in cont. Cum le demonstrez provenienta?

8 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Trezestete din somn, daca aveai atatia bani, aveai deja o scuza cum sa dovedesti ca sunt legali, deci copile laughing viseaza mai putin, mai taie din zero

| Digikey a răspuns:

20.000 de Euro nu reprezinta o suma de facut fente.Mai bine mai strangi ceva bani si faci fenta cu 2.000.000 Euro.Aia fenta adevarata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce cocalar

| darrio2007 a răspuns:

Si ce crezi ca demonstrezi cu asta?

| flixbuster a răspuns:

Vezi sa nu iti faca prietenii vreo "fenta" dupa "bauta" si sa "iti ia gatul" (si miliardul, dar nu o sa-ti mai pese).

| Osneros a răspuns (pentru darrio2007):

Ca e smecher si plin de bani, evident.

| raduspace10 explică (pentru Liviu):

Pai nu am eu, are tata ca are afacere la mine in oras si face suma aia lunar. Btw, 1 miliard e o suma chiar mica dupa parerea mea. Adica sincer... nici 1 milion de euro nu e cine stie ce, ii pierzi imediat daca nu stii ce sa faci cu ei.

| Simpatic a răspuns:

Mie mi-ar placea sa te imbeti ca procul si dupa fenta asta sa te trezesti ca prietenii tai te-au lasat fara bani laughing