| tonyc7 a întrebat:

Oricine care are o firma poate fi considerat om de afaceri? Oricine cu o firma de asigurari, de exemplu? Ori cu o firma ce executa lucrari de renovare a apartamentelor? Ori de termoizolare a blocurilor? Ori de mai stiu eu ce alte treburi care nu necesita prea multa gandire, ci mai mult efort fizic? Tot mai des auzim in jurul nostru oameni care se lauda ca au propria lor,, firma" si daca te uiti la biata lor firma, constati ca nu au mai mult de 2-3 angajati (in cele mai multe cazuri) iar castigurile lor nu sunt neaparat extraordinare... Si totusi multi tarani (care in trecut fusesera repetenti in scoala de nici nu stiau sa scrie sau sa citeasca) se lauda acum ca au firme! Deci ii putem considera si pe astia oameni de afaceri?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
21 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Daca asa se si considera nu insemna ca asta chiar si sunt.
Multi se dau ceea ce nu sunt, cum ai spus si tu taranoi care au 2 angajati, ei au muncit prin afara cu mainile prin balega au invatat o meserie pe care o fac si aici si acum se dau afaceristi.
Nu, eu cred ca omul de afaceri este mult mai mult de atat nu un simplu patron.

| daculliber a răspuns:

Da absolut oricine are o firma este om de afaceri.

| Refresh0 a răspuns:

Cel care are o firma și e la început se numește antreprenor. Oamenii de afaceri sunt deja la un alt nivel mult superior.