| UmbraDeVulpe a întrebat:

Pana la urma e ok sa porti o haina pe care abia ai cumparat o fara sa o speli? Daca nu e vorba de o haina sh

17 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Binenteles! Daca e noua, e si curata, nu miroase urat, de ce as spalao? Care prost a mai inventat tampenia asta ca ar trebui spalata?

| dullcat a răspuns (pentru lpavel):

Oamenii cu common sense. Urmareste niste documentare sa vezi cum sunt fabricate hainele si poate, nu stiu, eticheta de pe ele? Apoi imi spui daca ti-ai schimbat perspectiva.

Răspuns utilizator avertizat
| gabicoo a răspuns:

Dacă haina este din blană de vulpe - nu este bine să o speli.

| Ilovedinero a răspuns:

Eu mereu le spăl.Nu stii cine le-a probat, cum si in ce conditii au fost trasportate.

| Simpatic a răspuns:

Este normal dar nu totdeauna intelept, nu intru acum in toate detaliile tehnice.

Insa rog dragi useri TPU sa luati aminte urmatoarele " o haina scumpa oricine poate sa poarte, insa de respect nu oricine are parte"winking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, mai ales daca e tricou, chilot, pantaloni care vin direct pe piele.

| lpavel a răspuns (pentru dullcat):

Eu stiu una si buna: e curata si nu are nici un miros, nu trebuie spalata, punct. Ce se vorbeste prin documentare prea putin ma intereseaza! Am ajuns la varsta si intotdeauna am mers pe acest criteriu: sa fie curat si sa nu miroase! Si nu am avut niciodata vreo boala de piele sau orice altceva din cauza hainelor!
Unele informatii sunt bune ce le gasesti pe net dar cele mai multe sunt tampenii iar daca ai mintea ingusta, nu esti trecut prin viata, traiesti dupa cum zic altii nu cum ai vrea tu!

| lpavel a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Da si nu... depinde cum a fost depozitata sau de alti factori! Dar cand cumperi o haina o probezi, sau o iei in mana, te uiti la ea o verifici daca ar fi buna etc, atunci daca are un miros puternic nici nu il mai cumperi, alegi alta, sau daca iti place mult si o vrei numai decat pe aia atunci da, o iei dar imediat ce ajungi acasa o speli, aia trebuie spalata!
Concluzie: Orice haina care miroase trebuie spalata indiferent daca e noua sau nu, daca a fost purtata sau nu!

Minte ingusta au cei care ignora indicatiile/recomandarile de bun simt, ca stiu ei mai binec(de fapt nu stiu, nu au habar cum decurge procesul de fabricare etc.)Pe acelasi principiu mergi si la fructe/legume? Da dovada de un comportament responsabil daca tot sustii ca esti trecut prin viata.

| lpavel a răspuns (pentru dullcat):

Probabil tu si cand te duci sa te c a ci citesti cum trebuie sa faci, nu conteaza ca te-ai ca cat de atatea ori pana acum tu vrei sa fi sigur ca o faci ca la carte laughing ei, asta-i diferenta dintre noi doi! Ori esti copil, atunci se trece cu vederea dar daca esti adult ar trebui sa-ti dea de gandit...

| lpavel a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

NU! Nu e ok sa o porti daca miroase iar pe tine nu te deranjeaza, trebuie sa tii cont si de parerea altora care vor sta langa tine...

Ce matur din partea ta sa iei un obicei banal si normal pentru toata lumea si sa te scremi sa-l faci amuzant, insultandu-ma in acelasi timp pe mine, intr-un mod la fel de chinuit.Mai incearca.Pe multe haine noi scrie direct pe eticheta de carton ca este recomandat sa le speli, dar na, asa e cand iti place rahatul, vrei ca toata lumea sa se manjeasca cu el.

| troleibuz a răspuns:

Eu o spal ca poate au probat-o si altii inaintea mea.

Întrebări similare