| PainTech a întrebat:

PayPal sau Revolut?
Când e recomandat să folosești unul, când e recomandat celălalt?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Păi ți s-a cam spus deja: Revolut pentru orice-ți trece prin cap: plăți online și la POS, retragere numerar de la ATM, asigurare de călătorie de îndată ce ieși din țară (dacă o activezi), cumpărare / vânzare acțiuni, criptomonede, metale prețioase, chiar și un card virtual exclusiv pentru tranzacții online. Din aplicație ai o grămadă de setări de securitate plus alte gadget-uri utile (să împarți o notă de plată cu alți amici care au și ei Revolut, de exemplu).
Paypal - tranzacții online (cumpărări sau transfer de bani), exclusiv.

12 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Amandoua. Paypal daca vrei sa cumperi de pe site-uri de incredere din afara, sau sa transferi bani spre sau dinspre conturi bancare. Revolut pentru tranzactii pe site-uri mai dubioase cum sunt cele de tip G2A, transfer instant de bani intre prieteni, optiunea de a avea un card si cont complet gratuit.

| GabiDumitrescu a răspuns:

PayPal in nspe cazuri, Revolut de evitat fiindca e controlat de rusi. Ce ofera interesant in momentul de fata e posibilitatea de a achizitiona actiuni, aur, argint, valuta la preturi bune. Totusi au fost de nu stiu cate ori probleme cu sume destul de mari blocate si ramas in plop. In concluzie, no way Jose!

| johnnny123 a răspuns:

Pai sunt doua lucruri destul de diferite.

Cu un card Revolut poti sa platesti la magazin, poti sa retragi cash de la ATM, etc, pe cand Paypal se concentreaza pe tranzactii online.

Dar online este mult mai comod si sigur sa platesti cu PayPal (daca exista optiunea).

| mihai69 a răspuns:

Nu poți compara mere cu pere (cont bancar, aplicație și card atașat pe de o parte și metodă de plată exclusiv online pe de alta).
Depinde de ce anume ai nevoie; în principiu, ambele sunt utile, fiecare pe „felia" lui.

| PainTech explică (pentru mihai69):

Știu că sunt diferite.
Care ar fi felia fiecareia?

| Catalin77945 a răspuns:

Sincer sa fiu ambele is ok, si sunt utile, adica atat cu paypal cat si cu revolut poti cumpara din afara pentru ca tu iti pui pana la urma datele cardului cand platesti si chestii, deci nu prea conteaza ca gen ala de la revolut e VISA si poti plati pe orice site.

| mihai69 a răspuns (pentru Catalin77945):

De fapt, cardul meu Revolut e Mastercard, și nu cred că altele ar fi Visa - de obicei se lucrează cu o singură firmă.

| laSoledad a răspuns (pentru mihai69):

Cardul meu Revolut e VISA

| laSoledad a răspuns (pentru mihai69):

Revolut Metal e pe Mastercard, poate pe ala il ai

| Catalin77945 a răspuns (pentru mihai69):

Al meu e visa, gen cand m-a pus sa selectez la optiuni ce card sa-mi aleg m-a lasat doar visa asa ca idk

| mihai69 a răspuns (pentru Catalin77945):

OK, deci sunt posibile mai multe variante. Nu mă așteptam, dar... iată că se poate.
Și nu, nu am card metal, ci unul simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul meu e atat de valoros incat il tin secret. Nu meriti sa stii unele lucruri.