| Fotofo97 a întrebat:

Poți să reușești să-ți cumperi o casă daca pleci în străinătate?

Răspuns Câştigător
| BlogdeInstalatii a răspuns:

Poti sa reusesti sa-ti cumperi o casa daca pleci in strainatate.
Depinde de tara unde vei lucra, si de obiceiurile tale. Poti economisi circa 500 – 1000 euro pe luna sau mai mult.
Regula cea mai importanta a banilor pe care trebuie s-o respecti este:
- Sa cheltuiesti mai putin decat castigi.

9 răspunsuri:
| AlexElektro1987 a răspuns:

Normal că reușești, dacă ai ambiție reușești si in țară, depinde și ce faci, cum știi să îți gestionezi banii.

| Fotofo97 explică (pentru AlexElektro1987):

Aici am salariul prea mic

| darrio2007 a răspuns:

Daca ai salariu frumos, se poate. Dar si acolo trebuie sa tragi din greu pentru asa ceva.

| AlexElektro1987 a răspuns (pentru Fotofo97):

Pai ai salariul mic, dar ce am scris eu in primul comentariu? Am scris ca daca stii sa te descurci, reușești si in afară dar si aici in țară, adica dacă stii sa te descurci incerci sa gasesti un loc de munca mai bun sau cauti sa faci ceva din care sa iti iasa bani mai multi aici, că așa te poți duce și în afară și să nu faci nimic dacă nu știi să te descurci. Cunosc personal cateva cazuri de oameni care au plecat in afară crezând ca fac ei mare treabă si in 2-3 luni s-au intors inapoi si s-au angajat la confecții sau lucrator comercial ( aranjeaza marfa pe rafturi ).

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Desigur. Si nu numai o casa happy

| GdX a răspuns:

Depinde cat castigi si cat cheltuiesti. Depinde cat dai pe chirie. Si depinde si ca ce lucrezi. Poti si in tara sa iti umperi o casa daca ai un job bine platit si stii sa iti manageuiesti banii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde,
asa cum poti si aici, poti si in strainatate.
in ce sens intrebi?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Fotofo97):

Si crezi ca in alta țară salariile sunt mari? Si pana i ti i ei tu casă unde stai? Chiriile sunt scumpe, nu reusesti aici sa i ti cumperi casa unde ai servici si ai unde sta, in strainatate nici o șansă, trebuie sa ai ceva sigur loc de muncă si unde sa stai pana i ti i ei casă, multi si in strainatate au facut imprumut bancar sa i i poata cumpăra casă, dar ei erau in țara aceea de niste ani buni, au tot muncit au pus bani deoparte, nu le-a fost usor.

| CleanHeart a răspuns:

Da happy