Daca n-ai pe nimeni sa inchei un contract de intretinere, poti face un asemenea contract cu un azil care-ti place.
Ii lasi mostenire bunurile in contrapartida sa fii intretinut cand ai nevoie, pana la moarte.
Pai mai e mult man pana la bătrânețe tu deja zici ca ți ai comandat de pe acum cosciugul
Aia acepta daca ai boli incurabile asa ceva, pana la bătrânețe trăiește-ți viata nu te gândi acolo, cine știe poate pana când îmbătrânești tu o sa ne putem clona sau sa ni se de a ceva sa ni se "prelungeasca" viata, sau va apărea ceva ca să vindece orice tip de depresie sau traume
Nu o sa îți acepte cererea pentru sinucidere asistata, mai târziu dacă nu te vei putea îngriji de unul singur da, e posibil.
Dacă cauza e deces, nu mai ai nevoie de asistata ca esti deja decedat
Tu ai mașina, ai bani frate, ești stabil financiar, îți permiți orice sa îți cumperi aproape, nu te mai gândi la chestii negative, și nu o sa ajungi asa decât peste vreo 40 - 50 de ani având în vedere ca nu ai mai mult decât 30 de ani presupun.
Apropo nu faci și tu o donație man de 100 de euro?
Cazul de genul asta nu s/a mai intalnit. Din cate am aflat dupa deces proprietatea se lasa in mana rudelor, rudele nu exista pentru mine, nu ma intreaba nimeni ce fac cum o duc etc. Le exclud, romanii se bucura sa auda cand cineva ofera ceva gratuit, nu ofer sansa asta nimanui sa se descurce fiecare. Cineva mi-a zis ca a infiat un copil si a avut probleme cu el dezamagit de aceasta optiune am zis de ce nu strainii? Aia nu isi bat joc de oameni si inteleg prin ce greutati poate trece cineva ca mine. Acum o sa vad cum merge treaba si cum fac un acord cu cineva care imi convine.
Poate mor mai devreme cu alta boala, e important sa ma asigur ca ajunge pe maini straine cel putin. Daca romanii erau corecti ca alti europeni normali la cap aveam incredere altfel nu vad rostul romanul iti vrea raul apoi sa-i oferi ceva gratuit, dal in *** mai bine. Mi-ar placea sa existe un robot femeie tip terminator care sa se ocupe de mine atat sexual cat si ingrijitor dupa ce ies la pensie de ex si cum traieste 1000 de ani i/as da ordine sa faca ceva bun cu ce ramane dupa. Nici curent nu are nevoie pentru ca vede in rosu noaptea
Https://www.tpu.ro/......de-pe-tpu/ esti inclus de mine in lista